Beoordelingen van Poké Bowl King Zwolle

Recente recensies van Poké Bowl King Zwolle

5 sterren na 360 reviews

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel waren jullie in het ziekenhuis zo kon ik toch wat eten tijdens het wachten op de operatie van mijn zoontje. Saus in apart bakje zodat de garnalen niet klef werden en het zeewier in folie dus die ook nog super knapperig. Perfect

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging zeer snel eten van zeer goede kwaliteit

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

T was weer heerlijk net als voorgaande keren! Alles volgens afspraak bezorgd.. klasse

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd, hartstikke lekker! Wederom genoten van ons eten.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak is altijd voortreffelijk en keurig op tijd bezorgd! (zelfs iets te vroeg) Een aanrader!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! Hier wordt een mens blij van ☺️

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk weer alleen jammer dat er geen jalapeno in zat

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sinds maart dit jaar (Coronacrisis) de Pokebowl ontdekt en erachter gekomen dat Poké Bowl King de beste heeft. Prijs/kwaliteit verhouding top. Bezorging op tijd. Wij zijn helemaal fan van de Fiesta.👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas zat mijn zalm er niet bij en ik proefde de terryaky saus niet. Dus iets minder tevreden dan normaal Grt Joanita

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb bij meerdere aanbieders sushi/pokebowl besteld. Eerlijk, ik vind jullie de beste :)

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bowl was heerlijk maar zelf mis ik toch de sojasaus.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd snel bezorgd en was erg lekker. Ik heb een paar keer gebeld nadat het eten werd bezorgd, want ik heb een kleine poke bowl ontvangen ipv een grote pokebowl zoals besteld. Ook had ik 2 ebi tempura erbij besteld en beiden niet ontvangen. Dit vind ik erg jammer, vooral omdat ik vaker bestel en het normaal wel goed gaat. Ook vind ik het bijzonder dat er niet werd opgenomen.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle bezorging!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd erg lekker en meestal ruim op tijd bezorgd

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd een lekker snel bezorgd!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, en zo ruim in gadgets, love it!

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele snelle bezorging! Al heel vaak besteld en er erg positief over!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had vandaag bij jullie 2 Poke bowls besteld, en in 1 van de poke bowls zat er dus een groot lang stuk plastick wat ik dus in mijn mond kreeg en als ik dat niet had gevoelt had dan was het vast gaan zitten in mijn keel. Wij hadden naar jullie gebeld en ik kreeg dus een nummer van een medewerker van jullie en ik moest daar een foto naar toe sturen dat deed ik, tot nu toe heb ik nog steeds niks ontvangen op mijn bericht en foto's. Ik vind het jammer dat jullie slechte service leveren en slecht commuseren. Ik heb zelf mijn pokebowl weg moeten gooien want ik durfde het niet meer te eten. Ik hoop dat jullie daar wat aan doen.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Super. Kwaliteit hoog.heerlijk. Snelle bezorging Rond UIT SUPER. werd zelfs gebeld,had foute bestelling door gegeven,dank hier voor

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Lekker veel ook van alle ingrediënten!

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en goed gevuld met verse producten

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruime portie met veel vis en verse ingredienten. Ruim op tijd geleverd.👌

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: heerlijk!

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verkeerd bezorgd, uiteindelijk goedgekomen. Extra cru chy seaweed besteld, zat amper wat op. Normaal perfect!

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was mooi optijd, maar bij het afhalen geen goede indruk achtergelaten. Er stonden 5 jongens te klieren in een kleine keuken, geeft geen fijne sfeer af voor het afhalend publiek. Ook waren de verhoudingen van de pokebowl niet goed waardoor de smaak erg tegenviel.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet zoals ik van jullie gewend ben... weinig saus waardoor het vooral rijst smaak was, weinig massago en zeer weinig avocado. Normaal altijd lekker veel saus en topping maar viel erg tegen de afgelopen 2x

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed en rijk gevulde poke bowl. Erg lekker👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling super snel ontvangen en voldeed volledig aan de verwachting, we hebben genoten!

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt obsessed met deze pokebowls, ik ga er zeker nog een keer heen!

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, vers en snel geleverd!

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Porties zijn erg goed. Ik ga voor de large, zodat er wat overblijft als lunch de volgende dag en dat is ruim voldoende. Groot pluspunt dat je zoveel vis krijgt en ik ben zeer tevreden met alle keuzeopties voor toppings e.d. Alleen jammer dat de bezorgservice geen tijd aanpast of laat weten als ze later zijn. Op zich geen probleem als het druk is, maar het is wel fijn om te weten, dan kan je er rekening mee houden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel klaargemaakt en zeer lekker eten. Goed gevulde bowl en waard voor het geld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit was prima maar het was een kleine portie. Ik ben beter bij jullie gewend.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere bowls met veel verschillende ingrediënten. De bezorging was ook sneller dan in eerste instantie aangegeven! Top service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was supersnel bezorgd en erg lekker!

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekker en de bezorging was snel (sneller dan ze via de mail aangaven)

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is erg lekker, maar wat een super slechte service! Gisteren kwam de bezorger bijna een uur eerder dan online besteld, en waren wij nog onderweg naar huis. We hadden bewust om een bepaald tijdstip gevraagd, omdat we dus nog in de auto zaten. We wilden het eten een kwartier na thuiskomst hebben. De bezorger, die veel te vroeg dus voor onze dichte deur stond, weigerde op een later moment terug te komen of te kijken of buren de bestelling wilden aannemen en liet na een onvriendelijke discussie de bestelling achter bij de voordeur, in de volle zon! Echt achterlijk! En bij een telefonische klacht daarover ging het bedrijf (net als de bezorger) alleen maar agressief in de beschuldigende discussie: wij zouden de bezorgtijd verkeerd hebben ingevuld. En nee, zij konden geen fout gemaakt hebben. Bij eerdere bestellingen waren de bezorgtijden ook niet juist, zat voedsel vaak ondersteboven in verpakking zodat saus er uit liep, en kregen wij items die we niet besteld hadden. Voor ons is

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en snel bezorgd

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het enige wat wij nog wel eens bestellen is een pokebowl van Poke Bowl King. Heerlijk, vers, geen lullige porties, snel.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zelf samenstellen: heel fijn! Op tijd bezorgd, vriendelijke bezorger. Lekker gegeten. Niks mis mee!

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal super enthousiast maar kwaliteit en smaak was vandaag matig. Flauw en weinig crunsh......

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk!! Snelle bezorging en rijk gevuld met zalm :)

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en op tijd

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker ! En keurig op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de bowl erg lekker. Je kan hem helemaal vullen met wat jijzelf lekker vindt. Ook is een portie meer dan genoeg voor 1 persoon. Wel vond ik het jammer dat ik bijna 1,5 uur moest wachten op de bezorging. Zal vast druk geweest zijn, het was vrijdagavond. Maar toch...

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

T was weer heerlijk En netjes en vriendelijk aan huis bezorgd!!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was mooi op tijd en de pokebowl was weer goed gevuld en heerlijk

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze bestelling was niet correct aangekomen. 1x tonijn ipv zalm gekregen en de opmerkingen van 1x zalm waren genegeerd en niet doorgekomen. Het eten heeft wel goed gesmaakt. En de kwaliteit was van de producten erg goed.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrassend smakelijk gegeten van onze Poke Bowls.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was sneller dan verwacht en de pokebowl was heerlijk. Voldoende inhoud, vers en heerlijk gevarieerd.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Dit is echt een van mn favoriete afhaal/bezorgtenten. Ik word echt blij als ik een poke bowl zie maar nog blijer als ik geniet van de heerlijke smaken Goed gevuld, alle ingrediënten die je kiest zitten er in en daarnaast ook een goede Service met vriendelijk personeel

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers eten en de smaak was uitstekend, alleen de presentatie was een zooitje. Waarschijnlijk zijn de twee bowls omgevallen en gaan lekken. Zou graag de foto meesturen van hoe we de bestelling hebben gekregen. De kwaliteit van het eten maakte veel goed.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is zonder meer fantastisch. Een absolute aanrader. Had gisteren als extra om een klein bakje saus gevraagd maar dat zat er helaas niet bij. Ook hing de bestelling 10 minuten voor het afgesproken tijdstip aan de deur. Maar dat zijn details. Het eten is heerlijk, gezond en vers!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!! En snel!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is Heeerlijk, je krijgt veel en aardig vlotte bezorging👍🏻

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en vers poke bowl!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd weer super!

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heeeeerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smaakvol, fijne hoeveelheid, vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijke pokebowl zalm en kip gegeten. Zullen we vaker doen. Besteld via internet en daar gehaald. Stond klaar op afgesproken tijdstip. Personeel vriendelijk en correct. Zeker aan te bevelen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ondanks het toevoegen van twee keer crunchy seawead is het in de pokebowl de laatste tijd ver te zoeken. Wij bestellen regelmatig in de late dienst op het werk op de seh maar dit valt ons de laatste tijd op. Erg jammer....

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snel en correct geleverd. Netjes ingepakt De bakjes leken wat te klein voor de inhoud, volgepropt. De sushi bowl Tuna met sla was erg pittig. Verder heel lekker 👍

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima voor elkaar. afgehaald. een grote portie is echt groot, Verse ingredienten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel hier graag en de kwaliteit is altijd top. Wat alleen jammer was, was dat ik een large maaltijd had besteld, maar een medium had gekregen. Desondanks heeft het zeker gesmaakt.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanwege een haar in mijn collega haar eten minder sterren dan anders😔

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeerlijk!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Mijn bowl was heel lekker, ik zal zeker weer wat bestellen bij Poke Bowl King!!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Supergrote portie, hoogstaande kwaliteit tonijn, snelle service.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wauw wat ontzettend lekker!!! Tot snel!!

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was vrij snel bezorgd en onze pokebowls waren super lekker!! Zeker voor herhaling vatbaar.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zoals gewoonlijk weer heerlijk! Daarnaast ook snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Direct na mijn bestelling om 17:57 kreeg ik een bericht dat de levering zou zijn om 20:55. Dat vond ik schokkend lang en probeerde er over te bellen maar kreeg geen contact. Ik besloot er heen te rijden, maar toen werd ik door de bezorger gebeld dat ik niet thuis was.. Er is dus een verbeterpunt in de communicatie, maar het eten was prime en de levering uiteindelijk dus in een half uur.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel! Mega lekker! Alleen jammer dat de gratis cola light niet bij de bestelling zat....

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb de app geïnstalleerd van Poke Bowl King. Ik heb daar wel een iets over te zeggen. Als ik bij thuisbezorgd 2 grote poke bowls bestel dan kost mij dat 25,90. Nu snap ik dat thuisbezorgd een redelijk deel van dat geld krijgt (15% geloof ik, dat is dus ongeveer 3,85) en ik vind het ook helemaal niet erg om direct bij Poke Bowl King te bestellen zodat ze zeker in deze moeilijke tijden iets meer overhouden. Wat ik dan wel jammer vind is dat er 25 cent in rekening wordt gebracht voor het betalen via ideal. Dus kost een bestellimg via Thuisbezorgd 25,90 dan kost de bestelling bij Poke Bowl King 26,15. En dat maakt Poke Bowl King duurder dan Thuisbezorgd. Het is maar 25 cent dat snap ik, maar Poke Bowl King verdient nu de commissie van Thuisbezorgd dus is het wel jammer dat ze dan die 25 cent niet zelf betalen want anders ga ik toch Thuisbezorgd gebruiken in de toekomst.

Reactie van Poké Bowl King:Beste Harrie, Bedankt voor uw feedback. Ik wist niet eens dat de klant 0,25€ moest betalen ... we gaan daar gelijk werk van maken en hopen het zsm te fixen. Trouwens binnenkomt komt er een stempelkaart actie voor de (vaste) klanten die via onze site bestellen!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker als altijd. Alleen jammer dat niet alle ebi tempura apart verpakt was,zoals wij hadden aangevraagd. Koud is dat niet lekker.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pokebowl. Voor herhaling vatbaar.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!! Maar ik had 2x de Philadelphia aangeklikt maar er zat maar 1x in.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het leek wel reclamemateriaal. Zo mooi opgemaakt en superlekker. 👌

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super fijn dat we tijdens de corona crisis toch op jullie kunnen rekenen in de politheek van de isala. Top

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Colablikje was lek. Ik kreeg een druipende zak aangeboden en de bezorger haastte zich weg. Het bakje met vegetarische vlammetjes zat vol cola.

Reactie van Poké Bowl King:Beste Hanneke, Excuus voor het ongemak en late reactie. De bezorger had de bestelling zo niet aan moeten leveren maar terug moeten komen om opnieuw te maken. Ik hoop het de volgende keer goed te maken met u.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de minuut af op tijd bezorgd, vriendelijke jonge man en de pokebowl was ontzettend lekker. Er zaten echter geen stokjes bij (wat eerdere keren wel het geval was)

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Hij was deze keer keer weer 👌 de keer hiervoor vond ik hem niet zo goed als wat ik gewend ben. Ligt er aan wie hem klaarmaakt denk ik. Maar hij heeft weer super gesmaakt.

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super verrassing! Het was lekker, gezond en op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere en verse maaltijd. Keurig op tijd bezorgd

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een favoriet! En altijd mega snel bezorgd.

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijk en zorgvuldig personeel. Bestelling komt altijd erg snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb deze bowls laatst ontdekt en ze zijn echt heerlijk! + Snelle bezorging, dus niets te klagen over de Poké Bowl King te Zwolle 👌🏻😊

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snelle levering. Aanrader!

, 30-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit pokebowl! Echt om te smullen!’

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goede kwaliteit/hoeveelheid en snelle bezorging.

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, vers en heerlijk

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pokebowl's! We bestellen hier altijd en altijd is het weer top echt een aanrader

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vriendelijke bezorging, snel en lekker

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd, altijd goed en vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, verse producten, snelle levering en heel erg lekker!

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De poke bowl met paling smaakte dit keer muf. Heel anders dan ik van jullie gewend ben. Die met kip was zoals altijd heerlijk. Bezorgers was vriendelijk en op tijd

, 26-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In de laatste bestelling hebben wij extra tuna en zalm besteld maar hebben alleen spicy zalm gekregen.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was mijn 1e keer dat ik een poke bowl had besteld. Deze was erg lekker 👌. Alleen was de bezorger een half uur te laat.

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij meerdere bestellingen is het handig om erop te zetten wat er inzit!

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

, 19-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super!!!

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en supersnel. Absolute aanrader!

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en altijd heerlijke bowls.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers, snel en goede kealiteit

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eggrolls en gamba’s waren koud en week bij aanlevering. Daarnaast ontbrak de saus.

, 07-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas de derde keer dat ze de gember er vergeten bij te doen!! De rest natuurlijk weer lekker.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op zich was het bezorgde goed. Alleen jammer dat het beloofde gratis drankje niet geleverd werd.

, 31-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! En snelle bezorging! Stipt op de aangegeven tijdstip

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was samengeperst in het plastic bakje waardoor het veel teveel een bonk samen geplakt eten was geworden. Dezelfde hoeveelheid in een groter bakje had waarschijnlijk geholpen. Jammer, want vorige keren was ik tevreden!

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Poké Bowls zijn altijd even lekker. Ik ben groot fan van jullie. Hele dikke aanrader.

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk! Goed vers en de kwaliteit die je verwacht. Echte aanrader

, 18-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel vaker en normaal goed dit keer rijst veel te plakkerig. Jammer

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekker. Top!

, 19-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Snel klaar en zoals altijd super lekker, top

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, gekozen voor de mango chili saus. Perfect qua sterkte. Miste wel uitleg van de sauzen, wat is wat zeg maar. Ik kende niet alle smaken en de pittigheidsgraad.

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zoals altijd erg lekker, alleen jammer dat de cream cheese wat weinig was als vorige keren

, 08-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, vers en snelle bezorging. Zelfs achterin Zuid

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en op tijd. Holy schrimp is mijn favoriet

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Top! Super lekker!! Jammer dat jullie niet in Wapenveld bezorgen ;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en de juiste hoeveelheden. Niets op aan te merken. Zelfs de bezorging was een half uur eerder dan vermeld en erg vriendelijk.

, 09-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle bezorging bij ons bedrijf en lekker eten!

, 01-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de zoveelste keer heerlijk gegeten.

, 18-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel, vers, divers en genoeg!!

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed gevuld, vers en snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker en snel geleverd. Volgende keer weer !

, 11-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk (zoals gewoonlijk). Er werden 2 goedgevulde custom bowls bezorgd, wel eerder dan aangegeven. Het eten was er hierdoor eerder dan ik, maar dat is wat minder erg wanneer het een koude maaltijd betreft :)

, 09-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al heel vaak besteld bij jullie en elke keer zo’n topservice! En super vers :-)

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed gevulde poke bowl. Bezorging was half uur eerder dan aangegeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere poke bowl! Was precies optijd klaar en alle producten zijn lekker vers. Enige minpunt is dat ik de mix van sushirijst en sla had besteld maar alleen sushirijst heb gekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, echt een aanrader!

, 05-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jemig wat was dit lekker zeg!! Een echte aanrader om dit ook eens te gaan proberen. Voor mij is dit nu al verslavend geworden.

, 05-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd super lekker!!

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas waten een paar ingrediënten vergeten. Nooit eerder gehad dus zal het de warmte wel zijn!

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker, volgende keer weer!

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal goed! Het eten was er snel, het was warm en lekker! Zoals ik van jullie gewend ben :)

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekker👍🍽

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we bestellen vaker vanaf de hartbewaking en zijn heel erg tevreden over de kwaliteit! Bezorging zeer snel en we kwaliteit is top, we hebben weer erg genoten van onze pokey bowl!

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ook deze keer weer top! Heerlijk gegeten!

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de bezorger bijna drie kwartier later dan was aangegeven.

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker, snel klaar. Super tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere bowls, heel rijk gevuld!! Echt een hele mooie aanwinst voor Zwolle! Enige tip is dat de cherrytomaatjes wel gesneden mogen worden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vers, smakelijk en heel goed gevuld. Mooie afwisseling met sushi of een pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!

, 28-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

drinken zat er niet bij..

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima, alleen bakje veel te vol waardoor alles zo op elkaar geplakt wordt en plat gedrukt wordt en de smaken door elkaar verloren gaan. advies: grotere bakjes en deze minder vol doen.

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was er eerder dan verwacht en zoals net zoals de vorige keer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten, like always! Het ijs was ook een heel mooi gebaar. Ik bestel hier heel graag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de derde keer op rij vergeten ze iets te leveren...

, 21-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd een feestje! 😊

, 17-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wellicht de aller lekkerste Poké bowl die ik ooit heb gehad. Zeer vers en smakelijk, snelle levering met uitstekende servicegraad.

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-05-2019

Kwaliteit:

Rating

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging zelfs kwartier eerder dan afgesproken. Vriendelijke jongeman. Heerlijke bowl met (op de bruine avocado na) allemaal super verse ingrediënten.

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd. Snelle bezorging en royaal met de toppings. Alleen wel jammer dat er altijd wat wordt vergeten. (De vorige keer de extra garnalen en nu het drinken..)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, super vers en heerlijk

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd een heerlijke maaltijd op mijn werk bezorgd. Fijn dat je vooruit kunt bestellen. Deze keer was het ook niet allemaal door elkaar geschud. Dus geen saus aan de deksel maar een mooi uitziend en smakelijk gerecht. Mijn collega's en ik hebben heerlijk gegeten

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt snel voor 2e paasdag en super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten! Het gerecht goed van maat en smaak . Aardige jongens bij het afhalen!

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk én super snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten zag er heerlijk uit en smaakte super. Mooi op tijd bezorgd op mijn werk. Ik bestel zeker nog eens. Alleen jammer dat er bij 3 maaltijden maar 1 gratis drankje zit.

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt héérlijk!

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse poke bowl en snel bezorgd.

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas de gember vergeten in mijn bestelling. Verder heerlijk.

, 26-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Vers en veel zalm in de pokeybowl wat heerlijk was. Er had van ons meer rijst in gemogen, naar verhouding zat dit er weinig in.

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk besteld en weer heerlijk gegeten na een snelle bezorging.

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd even vers en heerlijk! Wij zijn groot fan van jullie.

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Poké Bowl; rijkelijk gevuld met de gekozen (verse) ingrediënten. Waarom dan toch 4 i.p.v. 5 sterren? 'Groot' had groter gemogen, notificatie van levering eerder (nu kwam de notificatie pas 15 minuten later dan gewenste levertijd terwijl meer dan op tijd besteld).

, 14-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker als altijd en perfect op tijd! Complimenten :)

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 07-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Poké Bowls waren heerlijk. Jammer was wel dat het bestelde Ben and Jerry ijs veel bevroren water bevatte. Waarschijnlijk ooit te lang buiten de koeling gestaan?

, 07-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend wederom

, 05-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben nog nooit eerder een Poke Bowl gehad. Eens een eerste keer.. Maar wat lekker! Verse ingrediënten en lekker sausje.

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Wauw, wauw, wauw. Echt te lekker. POKE bowl king is m’n nummer 1 favo.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk! vriendelijke bezorgers en geweldig eten

, 27-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was goed! ik zou graag willen dat je aan de deur kan pinnen? of op rekening Wij zijn een bedrijf, kan dat? emailadres op de site klopt niet?

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Wel jammer dat je een minimum van 15!euro moet bestellen. De bowl is dan echt te groot en ik moest er nog wat bij bestellen. Helaas kan ik dit dus niet meer doen als ik alleen thuis ben.

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, bedankt!

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker, en wederom zeer snel bezorgd. Spicy Tuna wel minder dan bijvoorbeeld Pollo Loco, maar dat is eigen smaak.

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, altijd snel! Bedankt maar weer ?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima salade snel bezorgd

, 06-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, volgende keer bestellen we weer. Topkwaliteit en snelle bezorging !

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het lekker, vers en een snelle bezorging. Kreeg een melding dat het lang zou duren, maar het was rustig dus was het met 20 min bezorgd.

, 02-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, prima op tijd

, 10-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd zeer vlot en heerlijk!

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het drinken was er niet bij geleverd.

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima schaal weer, echt heerlijk. De bijgeleverde garnalen waren helaas helemaal koud. Jammer. Het zou mij veel waard zijn zijn als er ipv gratis frisdrank ook wat anders te kiezen was. Spa rood? Spa blauw? Nu sparen we hier gratis blikjes frisdrank op voor de visite.. Wij drinken het niet. Succes verder!

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super vers en heerlijk.Waar voor je geld snelle vriendelijke bezorgers

, 18-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten daar. Leuke bezorger ook!

, 15-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goede prijs / kwaliteit en op de afgesproken tijd bezorgd. Wat wil een mens nog meer?!

, 10-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker!!

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!!!

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke poke bowl met verse ingredienten, normale portie was zeker genoeg. Twintig minuten na bestelling al bezorgd! Alleen jammer dat de zalm graten bevatte.

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snel bezorgd.

, 19-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom top!

, 17-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service, super vers en lekker

, 13-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top werk weer!

, 09-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wederom top, consistent goede kwaliteit

, 30-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snelle bezorging

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst Poke bowl besteld. Omdat ik niet wist hoe groot de porties zijn voor de zekerheid maar een large besteld. Ik kreeg een mailtje dat de verwachting was dat het om half 8 bezorgd zou worden, maar het was er al om 19 uur, een meevaller! De Poke Bowl zat keurig verpakt in hebt tasje en in nette bakken. Even gewogen en de ene schaal woog 940 gram en de andere 870. Wel gek want we hadden precies dezelfde gekozen. De Poke bowl was erg goed! alle vis was super vers, alle groente was supervers, goede verhouding groente vis en rijst. Echt verrukkelijk! Het vulde zo dat ik ook geen zin meer had om savonds na het eten iets te snaaien! Zeker voor herhaling vatbaar. Maar omdat het natuurlijk wel een stukje duurder is dan een patatje of NYP wordt het niet dat we dit wekelijks gaan bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top product!

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vers en lekker! Snelle bezorging, daardoor ontbreekt er soms iets aan de bestelling, maar dit wordt altijd zeer correct en snel opgelost.

, 12-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom snelle bezorging. Het eten was weer heerl lekker

, 04-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd, keurige jongeman, vriendelijk en netjes. Eten prima in orde

, 29-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top!

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gefrituurde garnalen die extra besteld zijn waren koud

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakelijke maaltijd, medium portie zelfs aan de grote kant. Snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I love the Poké bowls! Generous portions, good price, quick service and all their employees are very friendly. Happy they are in Zwolle.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spicy tuna was weer heerlijk! Bezorging was snel.

, 06-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op afgesproken tijd bezorgd en wederom genoten

, 03-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel en zeer goed

, 03-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd en heerlijk vers eten!!

, 03-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Poké Bowl was prima, maar de loempia's waren slof en er zat geen saus bij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om half 5 eten besteld voor half 6. 17.50u was m’n eten er nog niet dus gebeld met de vraag of de bestelling door was gekomen. Dat was zo en hij vertelde mij dat de koerier al lang geleden vertrokken was en erachter aan ging bellen. 10min later reed de koerier met een rotgang de straat in. Curryaardappel koekjes waren dus nu erg slap geworden. Pokebowl salmon fietsta was prima.

, 20-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Nooit eerder een poké bowl gegeten en ik wilde het toch eens proberen. El pollo loco; op zich een behoorlijk goede combinatie van smaken, maar als gerecht vond ik het niet echt interessant. Ik had ook wel meer croutons gewild en minder maïs.

, 12-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd een heerlijk goed gevulde maaltijd! Zeker niet de laatste keer dat we hier bestellen.

, 12-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk en vers.

, 10-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

-

, 06-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, t was lekker, toch het idee dat de porties steeds anders zijn. Dit keer weinig rijst en roomkaas, veel wakame en zalm wat opzich niet slecht is. (Veel vis) ik vind de bakjes wel wat klein, niet qua portie! Maar om goed uit te eten.

, 04-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorger en snelle bezorging. Het eten was weer heerlijk, vers en conform bestelling. Een aanrader.

, 04-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende service, lekkere verse ingrediënten en snel geleverd.

, 01-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk en verrassend snel geleverd!

, 23-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zaten stukjes massago in de bowl, terwijl van tevoren duidelijk is aangegeven dat er schone handschoentjes gebruikt moeten worden ivm allergie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ok

, 15-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, snel bezorgd

, 12-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Perfect op tijd klaar, nette bediening, werken met handschoenen aan. Erg lekker en vers.

, 12-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en weer heerlijk!

, 01-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeker nog een keer bestellen. Lekker pittig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten, en een ontzettend goeie service! Zou het iedereen aanraden en ga er zeker weer bestellen.

, 20-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jam jam jam!! Altijd weer vers en heerlijk!!! En super snel bezorgd. Beste take out in Zwolle!

, 14-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker! Snel geleverd en top kwaliteit ! Volgende keer weer !

, 11-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 uur en 40 minuten moeten wachten op 2 kleine pokebowls... erg jammer

, 06-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was binnen 20 minuten na bestellen bezorgd. Eten was vers en lekker! Ik wist niet dat Zwolle er zo'n fijne thuisbezorger bij had :)

, 04-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en vers eten. Het bestelde werd snel bezorgd en de bezorger was vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd en super lekker

, 09-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, gezond en snel geleverd. Volgende keer weer !

, 03-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk! Alle groente was vers en knapperig, vis heerlijk vers.

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Voortaan graag schone handschoentjes gebruiken, nu smaakt alles naar vis. Niet oké in een vegan bowl.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker en snelle bezorging, zelfs op Koningsdag binnen half uur!

, 26-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! En perfect op tijd :)

, 15-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Duidelijke website, veel keuze, vers en heerlijk, snelle afhandeling

, 14-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is gewoon het lekkerste wat je thuis kan bestellen. Tuurlijk, soms zin in vette hap. Maar dit is gezond en zo lekker!!

, 12-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en keurig op tijd!

, 07-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heel erg lekker, altijd supersnel! Favoriete bezorg van Zwolle... Hadden alleen bij 1 van de 3 Poke Bowls ipv mix helemaal sushi rijst gedaan. Alsnog 5 sterren :D

, 01-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker maar de hoeveelheid van de ingrediënten wisselt heel erg. Nu bv te veel wakame en saus. Vorige keer heel veel komkommer ect.

, 28-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top.

, 26-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Eten was precies op tijd klaar en erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom een heerlijke pokébowl gegeten en op de minuut nauwkeurig op de afgesproken tijd bezorgd. Top! Een aanrader dus!

, 16-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en erg lekker. Goed gevuld!

, 13-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel al maanden trouw een Poke bowl. Vind het echt heel jammer dat de Wasabi mayonaise en de Philadelphia roomkaas van de kaart is. Ditmaal gevraagd zonder saus in het gerecht echter zat het er wel bij in, jammer! Hopelijk komt het snel weer terug op de kaart! Wel altijd binnen een half uurtje bezorgd.

Reactie van Poké Bowl King:Beste Anne, Bedankt voor je feedback. Er is iets fouts gegaan bij het updaten van onze nieuwe menukaart waardoor inderdaad de green goddes wasabi en Philadelphia er niet meer opstonden. Maar ze staan er nu weer op!! ????

, 11-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al meerdere keren besteld en elke keer super tevreden! Kwaliteit van het eten is perfect. Tevens wordt er elke keer super snel bezorgd. Top!

, 01-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en keurig op tijd!

, 21-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

SUPER !

, 16-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer helemaal top !

, 15-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer top als altijd, en keurig op tijd! Complimenten!

, 12-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch!! Lekker en gezond!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! En eindeloos te combineren!

, 26-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten, topservice!

, 16-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij het bestellen van een Poké Bowl heb je de mogelijkheid te kiezen tussen een normaal of een groot formaat(+2euro). In dit geval leek de ontvangen bestelling op een normaal formaat. Eten heeft goed gesmaakt alleen jammer dat de gefrituurde garnaal koud waren(niet vers voorbereid), grote kans dat dit waarschijnlijk al van te voren is voorbereid. Al met al vonden mijn vriendin en ik het wel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en razendsnelle bezorging

, 26-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging en het was weer lekker, vers, en voldoende

, 22-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een tevreden klant die nog niet teleurgesteld is geweest in de bezorgtijd en smaak. Toevallig ontbrak dan wel vandaag de fanta, maar omdat die gratis werd aangeboden ga ik daar niet over achterna bellen. Maar voor de rest tevreden.

, 14-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kleine portie is ruim voldoende voor 1 persoon. De kwaliteit en de smaak waren prima. Dit was mijn eerste maar zeker niet mijn laatste bestelling

, 11-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker!

, 06-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, als altijd. Helaas is er bij 1 pokébowl niet de extra bestelde ebi tempura bij in gedaan, waar wel voor betaald is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Enkele malen eerder besteld maar kon dit keer niet zelf samen stellen ? Vond de kwaliteit er ook op achteruit gegaan, jammer.

, 25-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

LEKKER!

, 20-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers en gezond. Het was weer erg lekker en mooi op tijd geleverd. Ik ben een tevreden klant.

, 20-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling wordt keurig op de afgesproken tijd bezorgt. Er zat één ding niet bij de bestelling, maar na een telefoontje werd dit heel erg netjes opgelost. Wat ik ook als zeer positief heb ervaren is dat de persoon aan de andere kant er ook echt van baalde dat het niet goed was gegaan. Dat is erg prettig i.p.v. een ongeïnteresseerde medewerker die het allemaal niets kan schelen. Kortom: perfect!!

, 19-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en vers dikke prima

, 08-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

HEERLIJK!!! Had gevraagd of het om 18:00 kon en de bezorger was er exact op dit tijdstip en het zeer lekker! Voor herhaling vatbaar

, 24-10-2017

Kwaliteit:

Rating

♥️??

, 22-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en wederom goed eten, gefrituurde snacks nog mooi krokant en gratis blikje drinken erbij! En de poke bowl was weer heerlijk. Aanrader

, 16-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, echte aanrader! Verse producten en het werd enorm snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben fan!! Wat een fijne pokebowls !!

, 26-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt gruwelijk lekker....

, 15-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bowl was weer heerlijk. Levering ca. 50 min. na bestelling, toch wat lang voor een doordeweekse dag.....

, 05-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wij zijn heel erg onder de indruk van de kwaliteit van de producten en de tijdigheid van de bezorging ! dank daarvoor.

, 04-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer voortreffelijk!

, 03-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en vers

, 31-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakt prima. Maar ELKE keer als wij bij jullie bestellen word er iets vergeten of niet geleverd. De porties verschillen elke keer van grote (van volle schaal tot half leeg, 2 bakjes saus en andere keer 1). We bestellen regelmatig iets extra erbij (en betalen hiervoor bij) en vervolgens zit het er gewoon niet bij, we hebben hier achteraan gebeld en dit kon niet nageleverd worden 'maar opgeschreven in het logboek voor de volgende bestelling'. Volgende keer in opmerkingen vak vermeld EN gebeld en alsnog niet gekregen. Ook zouden we in het opmerkingen vakje even moeten vragen om extra cupje Poke-ponzu saus, word ook NOOIT gedaan. Dit keer via jullie eigen website besteld en werd ons een gratis drankje toegezegd, zat er ook niet bij?? Het is dan de smaak van alles zo top is, maar voor de rest is het echt beetje puinhoop?

, 22-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste ooit. Beste OOOOIT

, 22-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, vers en lekker

, 07-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima voor elkaar: op tijd bezorgd en heerlijk eten!

, 22-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi optijd en lekker eten

, 16-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating