Beoordelingen van Pok├ę Bowl King Zwolle

Recente recensies

5.0
Esther
25 september 2023

We zijn als gezin gek op Pok├ę Bowl en Sushi. We hadden voor ruim 60.- aan eten besteld met een dressing van sesam. Er zat zoveel dressing door de hele pokebowl dat het wel pindakaas leek wat er doorheen zat. Het was, en dat vind ik heel vervelend om te zeggen, echt niet lekker....

Brenda
23 september 2023

Prima prijs/kwaliteitverhouding. Ruime keuze. Aanrader!

Ruben Veldman
23 september 2023

Vorige keer toen ik besteld had waren de pokebowls perfect. Nu totaal anders en zou niet zo snel opnieuw bestellen. De verhoudingen waren compleet verkeerd, te weinig saus, te veel rijst voor de hoeveelheid andere ingredi├źnten. Het smaakte gewoon niet als een geheel. Mijn vriendin had precies hetzelfde.

Veldhuis
21 september 2023

Half uur te vroeg

Janet
19 september 2023
Carin
18 september 2023

Helaas veel te veel saus

Ellen
17 september 2023

Wij hadden de grote poke bowl en deze was met recht groot. Ook goed gevuld en heerlijk van smaak.

Jeroen
3 september 2023

Heel lekker!

Lobke
2 september 2023

Snel en lekker

Iris
29 augustus 2023

Meestal lekker goed gevulde bowl vandaag miste de zoete aardappel en was hij minder rijk belegd.

Celeste
27 augustus 2023
TJ
23 augustus 2023
PG
21 augustus 2023

De large bol was niet helemaal lekker gevuld en er was teveel saus toegevoegd.

Erna
20 augustus 2023

Altijd mooi op tijd bezorgd en lekker!

Lobke
19 augustus 2023

Super snel en lekker vers

Anja
18 augustus 2023

Heerlijk gegeten en bezorging sneller dan aangegeven.

N
15 augustus 2023

Normaal gesproken super goed, deze keer de saus vergeten + nog een hele andere toevoeging die ik niet eens heb geselecteerd beetje jammer voor het geld wat je ervoor betaaldÔÇŽ

Marloes Willems
14 augustus 2023

Altijd vers en goed op tijd!

Marloes
14 augustus 2023

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chris
12 augustus 2023

Beste bowls! Zoete aardappelfriet + crispy chicken = top!

Jelle
12 augustus 2023
Kalf
9 augustus 2023
frederique van rennes
7 augustus 2023

Het is Altijd super lekker alleen merk ik dat jullie soms keuzeopties door elkaar halen. Ik had feta en ik kreeg ananas. Dat is jammer. En de bezorging was een half uur later dan aangegeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dekker
6 augustus 2023

Super lekker en vers!

Marianne
4 augustus 2023

Supersnelle bezorging en behoorlijke porties. Er zit ook veel bij. Bij anderen krijg je vooral een bak met rijst, maar hier krijg je ook veel gerechtjes erbij. Altijd lekker. Mijn favoriet is salmon fiesta.

Ytenkoppel
4 augustus 2023

Altijd goed en snel , top

Christopher Roos
3 augustus 2023

Top pokebowls! Crispy chicken en zoete aardappel combi beste van NL

Van Raalte
2 augustus 2023

Was heerlijk, maar wederom de crunchy seaweed vergeten. Dit is helaas al de tweede keer...

Mo
30 juli 2023
Mieke
29 juli 2023

Normaal altijd supertevreden. Vandaag miste 3 van de 4 toppings en er was komkommer in overvloed en minimale japanse omelet. Volgende keer graag weer tip top aub

C van der Meer
26 juli 2023

Helaas zat er een magneet in mijn Pokebowl. Niet echt fris

Merel
25 juli 2023

Altijd goede kwaliteit en (zeer) snelle bezorging! Helemaal top!

ben
20 juli 2023
Ton
20 juli 2023

Een echte aanrader. Ook makkelijk de zelf samen te stellen poke bowl is (uiteraard) fantastisch. Bezorging prima.

George langenberg
17 juli 2023

Zoals gewoonlijk.....super lekker en vers!

K.D
13 juli 2023

Eten was heerlijk. Als je geen zin hebt om te koken en ook geen zin hebt in een vette hap, dan is dit een aanrader!

janke
10 juli 2023

top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lobke
10 juli 2023

Hdp

Marian
8 juli 2023

Echt genoten van een zelf samengestelde pokebowl

ben
7 juli 2023

Lekker !

Matthijs
7 juli 2023

We waren wel een beetje teleurgesteld dat er bij alle bowls waar avocado was besteld, de avocado ontbrak

AD
7 juli 2023

Vrij veel saus/dressing dit keer maar verder -wederom- heerlijk!!

ElsR
6 juli 2023

Prima bezorging en heerlijk!

Lieneke
1 juli 2023

Ontzettend lekker! Heel veel toppings in ruime hoeveelheid.

Jeroen
1 juli 2023
George
25 juni 2023

Gewoon weer heerlijk!!

Huizinga
24 juni 2023
KB
21 juni 2023

Ik ben gek op de crispy chicken bowl. Fijn dat je ook kan kiezen welke basis je wilt! Rijst of sla of een mix v beiden. De bezorging is altijd super snel!

JT
17 juni 2023

Zoals altijd erg lekker, en deze keer echt supersnel bezorgd!

George langenberg
13 juni 2023

Super lekkere poke bowl met heerlijke krokante kip. Heerlijk voor een picknick.

C.B.
12 juni 2023

Goed en vers eten, smaakte goed, bezorging was snel, alleen de avocado was nog erg onrijp (hard, grassig van smaak). Kan soms gebeuren met die vrucht, ik raad deze zaak graag aan.

Patrick Jansen
11 juni 2023
Gerrie Beekhuis
11 juni 2023
Jan
10 juni 2023

Ruimte portie en lekker vers. Had graag wat meer saus gezien. Bezorger was vriendelijk maar had mijn verzoek om ajb niet aan te bellen ivm slapende kinderen niet gelezen en belde te enthousiast aan.

Naomi
9 juni 2023

Uur te laat bezorgd Weinig saus op de poke bowl Weinig smaak Geen Soya saus

Loes
6 juni 2023

Heerlijke pokebowl en supersnelle bezorging­čĹî­čĆ╝

Arkes
3 juni 2023

Eten was smakelijk, echter de warme elementen waren koud. Ik denk dat de navigatie de bezorger een verkeerde route had geadviseerd. Kon de bezorger niet weten, hij was vriendelijk.

Harmen
31 mei 2023

Goed gevulde maaltijd met de juiste verhoudingen van de ingredi├źnten

Pierik
31 mei 2023

Supersnel en erg lekkerÔÇŽ maar ja, dat is elke keer zo! Haha! Top!

Niels
30 mei 2023

Super pokebowl, lekkere ingredi├źnten en zo heerlijk om de overvloed aan ingredi├źnten te zien! Echt een aanrader als je van pokebowls houdt :).

Sven Wieten
30 mei 2023

We hadden om 17:50 besteld om op te halen om 18:10, we kwamen om 18:00 al aan en het stond al klaar, mooie pokebowl! Alles zat erin wat we besteld hadden en het was ook goed gevuld! Het was ook nog goed warm, we vroegen om bestek erbij en we kregen het ook netjes. Top pokebowl! We zullen hier zeker vaker bestellen!

HV
29 mei 2023
Smeding
28 mei 2023

De bezorger is vriendelijk Maar hij moet niet door onze adoptie tuin lopen.

Ingrid
24 mei 2023

Bezorging altijd op tijd of zelfs iets eerder. Heerlijke pok├ę bowls!

Jan
24 mei 2023

Ik plaats eigenlijk nooit reviews, maar als je net als dit restaurant zo consistent goed en snel levert zou het oneerlijk zijn om er niet een beoordeeling aan achter te laten. Elke keer dat ik hier besteld heb was het gewoon top en bijna elke keer binnen 40min ongeacht het tijdstip. Tot nu toe nog geen slechte ervaring meegemaakt terwijl bij andere restaurants ik vaak al binnen 5 bestellingen er een slechte tussen had zitten, maar hier gewoon nog nooit :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

yolly ten koppel
24 mei 2023

ik had gevraagd of de dressing apart mocht , dit was niet gelukt. Maar de bowl was heerlijk en bezorging super vriendelijk

Gerlinda
23 mei 2023
Kim
22 mei 2023
Emmetjes
20 mei 2023

Wat een heerlijke pokebowls! Verse ingredi├źnten en zeer goed gevuld!

Ang├ęlique
19 mei 2023
WV
14 mei 2023

Heerlijk! Zat alleen een stukje vis in mijn tofu pokebowl

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

F
9 mei 2023

Super lekkere pokebowl gehad bij Pokebowl king Zwolle. Super duidelijke website, prima prijs en makkelijk om zelf een pokebowl samen te stellen. Goed vullend en niet zuinig met de producten. Zeker een aanrader & ik bestel hier zeker weer.

Margriet
7 mei 2023

weinig kip en we missen de ketjap saus, zonder dit is het een beetje slappe smakeloze prut waar we veel geld voor betalen.

Philip Liebregt
6 mei 2023

Afgelopen donderdag voor het eerst hier 2 bowls gehaald en vandaag alweer 2. Kwaliteit & prijs zijn perfect in balans. De portionering is niets op aan te merken. Hier krijg je echt waar voor je geld en heb je een uitstekende maaltijd (large bowl). Ik vind ze persoonlijk de beste bowls maken van Zwolle en ze werken schoon, handschoentjes etc dus alleen maar lof!

frederique van rennes
6 mei 2023

Het was zoals altijd heerlijk alleen was er bij 1 van de poke bowls geen saus toegevoegd. Dat was jammer

Edwin
3 mei 2023

Eten was goed maar bij de ene poke bowl was de saus vergeten, wat die toch een stuk minder maakte.

Ton Schutte
1 mei 2023

Alweer heerlijk genoten van een poke bowl. Altijd een feestje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J
27 april 2023

Weer fijn snel bezorgd, goed gevulde lekkere pokebowl, warme sidedish was nog lekker warm en ijs was koud zoals t hoort!

Manon
23 april 2023
Aart
21 april 2023

Snel geleverd, vriendelijke bezorger. En de kwaliteit zoals van ouds weer helemaal top. Jullie kwaliteit is zeer consistentÔÇŽ top!

Mika
16 april 2023

Was prima maar niet bijzonder goed. Zou wel een tweede keer weer bestellen en bestelling was ook mooi vlot, al helemaal voor een zondag!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anna
13 april 2023
Martin Kipp
12 april 2023
Jw Fritse
2 april 2023
Willems
28 maart 2023

Heerlijk gegeten! Thanks voor de lekkere pok├ę bowl!

Mighty Mike
25 maart 2023

Heerlijke pokebowl.

Kinderopvang
24 maart 2023

De kwaliteit van het eten was goed, lekkere poke bowls. Maar over de bezorging ben ik echt niet te spreken. We hadden in de middag al besteld voor in de avond op een vast tijdstip. De poke bowls werden 25 minuten te laat bezorgd en daarnaast was de bezorger ontzettend onvriendelijk. Hij bleef in de auto zitten wachten zodat ik naar buiten moest lopen en bood daarbij ook niet zijn excuses aan voor het te laat bezorgen. Ik snap dat het geen 5 sterren restaurant is maar een beetje service, op tijd komen en vriendelijk zijn moet toch de basis zijn om zo je klanten tevreden te houden.

Anneke
22 maart 2023

Heerlijk eten, kinderachtige bezorgers.

Nick
15 maart 2023

Prima personeel. Ik had alleen graag een warme bowl gehad en vond de kip erg droog. Had voor dit geld wat meer smeuïge kip verwacht en wat meer saus. Vond het niet de 15 euro waard.

Frank
9 maart 2023

Echt de lekkerste pokebowls!!

Leonie
8 maart 2023

Keurig optijd bezorgd. Goed en netjes verpakt. Heerlijk gegeten. De hoeveelheid was ook precies goed. We bestellen zeker nog eens

Jeanine
7 maart 2023

Ik heb het idee dat de bowls de laatste tijd minder gevuld zijn. Nog steeds wel heel lekker. Maar minder en met meer rijst.

Roland
4 maart 2023
Inge
27 februari 2023

Altijd heerlijk, mijn go to, voor een gezond alternatief als ik geen zin/tijd heb om te koken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Naomi
25 februari 2023

Altijd blij met deze pokebowls. :-)

Roland
25 februari 2023
Kruimelaar
21 februari 2023

Bestelde en betaalde loempia's zijn niet geleverd

Roland
19 februari 2023
Ellen
17 februari 2023

Meerdere malen al besteld en altijd erg tevreden! Heerlijk van smaak en goed gevuld!

Anita
16 februari 2023

Helaas zaten er in mijn pokebowl geen geroosterde amandelen en geen wasabi noten en geen zoete aardappel, stond wle op de bon

Sil
16 februari 2023

Goede lekker pokebowl goed er rijk gevuld en niet teveel rijst een top maaltijd­čĹî­čĹŹ

Kalf
15 februari 2023
Aggie
14 februari 2023

Roomkaas ontbrak.

Wa
11 februari 2023
Pierik
10 februari 2023

Suuuuupwrsnelle bezorging, vriendelijk en eten was heerlijk, schiracha saus was tikje veel! Haha!!

A. Noniem
9 februari 2023
Kelly
8 februari 2023

De pok├ę bowls waren erg lekker. Bezorging was ook precies op tijd! Alleen jammer dat er geen stokjes/sojasaus/wasabi bij zat. Dit hadden we wel verwacht.

Jort Hettinga
31 januari 2023
sander
26 januari 2023

via de eigen website besteld en daardoor een leuke korting ontvangen, en ook nog eens snelle bezorging!!! staat dit in verband? eten was weer top, mooie verse producten en goede bereiding. de garing van de kip was weer beter dan de vorige keer. lijkt er op dat laatste review door is gekomen :p

W
25 januari 2023

Er zaten lange haren in mijn eten en te veel saus

Oosterhout
25 januari 2023
Goossens
24 januari 2023
Hannah
24 januari 2023
Lara
22 januari 2023
Roland
16 januari 2023

Weer super vers, lekker en snel bezorgd.

Maus
16 januari 2023

Helaas geen stokjes bij de bestelling, en de wasabi topping was vergeten. Verder prima poke bowl. Tevens waren de loempiaÔÇÖs niet crispy, maar ze smaakten prima. Bezorging was wel erg snel. Complimenten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

CB
15 januari 2023

Snel, vers, en smaakt top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marinda
15 januari 2023

Heerlijk, goed gevulde pokebowl. Enigste minpuntje was dat de ananas niet vers is. Verder top!

Roks
14 januari 2023

Heerlijk gegeten.

Martine
7 januari 2023

Heerlijk gegeten zoals altijd.

E
7 januari 2023
Bea
7 januari 2023

Hij was weer super lekker ­čśő

sander
6 januari 2023

deze keer hadden wij een zeer snelle bezorging 30 minuut, eten was heerlijk! nog wel twee verbeter punten: de kip was een beetje droog, en de edammer bonen die we los bestelden worden koud geserveerd (wij hadden gehoopt warm).

E
3 januari 2023
T
2 januari 2023
Natasja
2 januari 2023
Eline
31 december 2022

De saus bijbrengen crispy chicken was pittiger dan verwacht. Mag iets minder.

Martine
29 december 2022
Jeanet
28 december 2022

Echt een verrukkelijke pok├ę bowl! Voor herhaling vatbaar!

Claudia
21 december 2022

Altijd lekker, vers en super mooi op tijd geleverd!

Lilian
21 december 2022
Cornee van Duijn
19 december 2022

Weer heerlijk net zoals vorige keer. Al keer eerder hier besteld, de moeite waard. Alles goed op smaak en verse producten. Hoewel ik persoonlijk de tofu niet meer erbij zou pakken zelf (gebakken of gefrituurd). Was niet naar mijn eigen smaak, maar wie weet voor een ander wel! Voor de rest echt heerlijk, met name de Unagi. Ben verzot hierop en de smaak is echt super. Complimenten en zal hier zeker nog een keer bestellen.

Joanita Dijkstra
18 december 2022
TJD
17 december 2022
Monicque
16 december 2022

Lekker eten en snel bezorgd

Bob
15 december 2022

Zoals als gewoonlijk: top eten en snel bezorgd. Extra respect voor de bezorger die deze kou trotseert!

Brenda
14 december 2022

Altijd lekkere pokebowls. Het is helaas wel de tweede keer dat mijn bestelling niet klopt. Ik mis een aangevoeld ingredi├źnt. Ik hoop dat dit de laatste keer was Ôś║´ŞĆ

Karin Bus
13 december 2022

Altijd lekker en vers. Nette bezorgers

S.R.
12 december 2022
Patrick
10 december 2022

Dit was niet mijn eerste bestelling, maar misschien wel mijn laatste. Was altijd tevreden, vers en snel bezorgd. Nu bijna een uur te laat, zonder communicatie. Zelf gebeld en nogal onverschillige reactie. Bezorger was wel netjes en bood (zonder dat ik erom vroeg) excuses aan. Een van de ingredi├źnten (rode kool) smaakte heel anders dan anders en rook/smaakte bedorven. De warme hapjes waren inmiddels koud. Erg jammer, ik was altijd zo tevreden!

Ter
9 december 2022
Pascale
6 december 2022
Douwe
5 december 2022

Lekker eten en snel bezorgd

Ilse
30 november 2022

Altijd snel bezorgd en heerlijk eten

T
29 november 2022

Voor de tweede keer nu een haar gevonden in het eten ik baal hiervan want het eten is super lekker , maar om nu voor de tweede keer een haar te vinden die niet mijn kleur is is gewoon niet prettig en ranzig eigenlijk. Let hierop aub!

Fleur
29 november 2022

Er zat geen saus bij terwijl ik vroeg of ze die ipv er op in een bakje wouden doen. De bezorger was 30 minuten te laat en gaf mij de schuld omdat ik zo vroeg had besteld maar het was gewoon een optie die ik kon kiezen

Ton Schutte
26 november 2022

Heerlijk gegeten. Half uur eerder dan besteld is wel erg veel.

Oosterhout
24 november 2022

Heerlijk gegeten. Levering zoals voorspeld was

Anne
21 november 2022

Half uur te laat, maar wel zoals altijd heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marc Van Heeringen
21 november 2022

Wij hebben de bestelling om17:35 uur gedaan voor bezorging om 19:00 uur. Uiteindelijk gebeld omdat wij maar niks kregen en te horen gekregen dat de bestelling onderweg was. Deze kwam deze pas rond 19:25 uur. De garnalen waren nagenoeg koud, maar nog we eetbaar. Rest smaakte ook nog goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Familie Kam
20 november 2022
Martine
13 november 2022

Altijd heerlijk eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ton Schutte
13 november 2022

Gewoon een heerlijke maaltijd.

Nelson
10 november 2022

Geweldig, ook nu weer helemaal op tijd bezorgd en weer heerlijk gegeten. Het zou handig zijn als op de kassabon en op de pok├ę bowls een nummer staat zodat je niet hoeft uit te zoeken bij wie welke bowl hoort.

Anea
10 november 2022

Helaas zo dom geweest de spicy zalm te nemen en kreeg dus geen stukjes zalm maar van die hele vieze tartaar zalm dus helaas de hele bowl weggegooid want ik lust alleen verse zalmÔÇŽ fout die ik nooit meer maak! De bowl ervoor was heerlijk alleen deze helaas niet :-( eigen stomme fout helaas

B.Posthuma
8 november 2022

Hij was weer super lekker ­čĹŹ

Ton Schutte
6 november 2022

Makkelijk site om te bestellen. Heerlijk gegeten. Bestellen zeker vaker.

Yolande
5 november 2022

In een woord:heerlijk!

een van de betere Pok├ę Bowl die ik gegeten hebt. Mooie, ruime porties, erg goede smaken met heerlijke vis. Echt heel goed.
3 november 2022
Danny
2 november 2022

Ik had sla besteld als basis en wil geen rijst. Helaas is mijn portie met rijst gemaakt. Als je dat niet lust, is het een vieze ervaring.

Esther
31 oktober 2022

Er vriendelijke bezorger, de driehoekjes waren erg slap en koud, terwijl het een warme snack was. Pokebowl was lekker

Anneke Jansen
28 oktober 2022

Heerlijke pokebowl!

Wendy Ruitenberg
25 oktober 2022

Erg lekker maar heeeeeeel erg onhandig dat bij een grote bestelling niet opstaan wat wat isÔÇŽ.. zou toch handig zijn met nummeringÔÇŽ.

Romy
24 oktober 2022

Super lekkere bowls. Bezorging duurt wel erg lang

stephan
23 oktober 2022

Altijd vers, goed gevuld en heerlijk van smaak!

B
21 oktober 2022
Herma
17 oktober 2022
Ciska Jansen
17 oktober 2022

Was geleverd met een gewone scooter (tas zat onder zadel van scooter) en hele pakket stonk naar benzine geur, zowel de papieren zak als de poke bowl bakjes. Heb t uiteindelijk op een bord moeten scheppen om niet bezine te ruiken tijdens t eten ;).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karlijn
17 oktober 2022

Voor herhaling vatbaar!

L
15 oktober 2022
Herman
10 oktober 2022

Top kwaliteit Poke Bowls. Ontzettend lekker en vers Bezorging keurig op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janke
9 oktober 2022
Roy Onnes
6 oktober 2022
Martine
1 oktober 2022

Wederom weer heerlijke pokebowls gegeten. Snelle bezorging.

Sg
29 september 2022

Goede snelle bezorging nette bezorgers

Patrick Jansen
26 september 2022
Kalle
23 september 2022
Brenda
21 september 2022

Er was gevraagd in stokjes deze waren helaas niet aanwezig

Vonnie
14 september 2022

Voor afgesproken tijd bezorgd en lekker

Maike
7 september 2022

Het was weer heerlijk

Walda Schotkamp
24 augustus 2022
Groeneveld
24 augustus 2022

2 Verkeerde bestellingen gekregen. Gebeld, er werd opnieuw de goede bestelling opgenomen via de bon! Er zou z.s.m. 2 nieuwe PokyBowl's worden bezorgd. Na 1 uur nog niks, weer gebeld. Het is vergeten over te dragen, daarom nog niks gekregen. De verkoper was onduidelijk, niet verstaanbaar en niet probleemoplossend. Ik heb een slokdarm probleem, dus ik had wat specifieks besteld. Nu een gedeelte eruit gevist en gegeten. Ik vond het heel jammer en bestel dan ook niet meer bij Poky Bowl King.

Marjolein
23 augustus 2022
Alison
21 augustus 2022

Eten was super! Had alleen wel aangegeven dat ik cash zou betalen maar de bezorger had geen wisselgeld mee. Uiteindelijk dus maar extra fooi gegeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yolande
21 augustus 2022

Het was weer smullen en super vriendelijke bezorger!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Scholten
21 augustus 2022

Super lekker, en zeer goede en snelle bezorging echt een aanrader! TOP

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marleen
15 augustus 2022

De bezorging was wel wat laat maar dat vinden wij op zich niet zo erg. We bestelden vrij laat op zondag dus geen probleem. Helaas nu wel al een paar keer een aantal toppings niet ontvangen. Gisteren bij beide zalm Pokebowls geen seaweed en geen wasabi nuts. Echt wel een gemis.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lies
13 augustus 2022
Yolande
11 augustus 2022

Als vanouds. Heerlijk!!

Josee Hoek
8 augustus 2022

Bijna elke keer ontbreekt er wel iets. Daar hebben we eigenlijk nooit iets van gezegd, maar gisteren ontbrak bij mij de crunchy seaweed, terwijl ik daar 2 porties van moest krijgen, ik word er nu wel een beetje flauw van.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

David
6 augustus 2022
van Esch
4 augustus 2022

Veel te veel saus, dat was het enige dat we proefde. zonde.

SL
3 augustus 2022
Maartje moorman
1 augustus 2022

Erg goed eten. Had gebeld voor extra sojasaus. Zou geregeld worden. Werd uiteindelijk bezorgd zonder sojasaus. Erg jammer.

Jackie
20 juli 2022

Goed, lekker en supersnel

Janneke
19 juli 2022

De 1e keer dat wij een pokebowl besteld hebben. Maar mijn man en ik vonden het heerlijk! Wij zullen hier vaker bestellen!

Danique
19 juli 2022

Mijn ervaring is dat er voorheen veel meer topping op ging dan nu. Twee keer crunchy seeweed erbij besteld als topping maar dit waren enkel wat korrels.. Verder hele snelle bezorging en vriendelijke bezorger.

Johan Compagner
18 juli 2022
Daniel
17 juli 2022

Altijd lekker... Snelle service en levering....

Mirjam
17 juli 2022
Jw Fritse
16 juli 2022

Snel bezorgd en altijd even lekker . Top. !

Lisa
13 juli 2022

Iets te vroeg, maar erg lekker. Goed gevulde bowl met veel toppings, niet karig. Zelfs extra dressing. Top!

Victor
10 juli 2022

Crispy Chicken bowl, top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Zo├ź
6 juli 2022

Hee lekker eten met veel toppings

Annelieke
2 juli 2022

Veruit de lekkerste pok├ębowl van Zwolle!! En heb ze allemaal geprobeerd, dus ik kan het weten! ­čśü­čśë

C
30 juni 2022

De bestelling kwam bijna een half uur te laat

Roy v Iersel
25 juni 2022

Mijn favoriete Poke Bowl plek. Altijd verse producten en de mango Chili saus is fantastisch.

Pauline
22 juni 2022

De pokebowl smaakte zoals altijd goed. Alleen liet de bezorging een uur op zich wachten en hield de bezorger zijn helm op terwijl hij voor de deur stond. Het was dat hij het tasje van poke bowl king liet zien anders had ik niet durven open doen.

Annette
21 juni 2022

We hadden vier verschillende vis Pokebowls. Die waren lekker behalve de paling. Daar vond ik geen smaak. Paling heeft toch een bijzondere smaak. Maar nee er zat totaal geen smaak aan. Jammer.

Marloes
12 juni 2022

Vers eten en meer dan genoeg. Met name nacho met zalm, goed gevulde poke bowl!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joanita Dijkstra
12 juni 2022

Aardige bezorger, belde netjes toen we hem niet hoorde dat de bestelling er was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Schreuder
11 juni 2022

Enige nadeel.....ze zijn t├ę lekker. ­čśë

Mustafa
10 juni 2022

Ontbraken vorken / servetjes en was lichtjes koud (vandaar 4 sterren). Verder qua smaak, hoeveelheid, etc super!

Yolande Verreij
6 juni 2022

Zoals altijd heerlijk!! Ook heel fijn dat je zelf de samenstelling/ingredi├źnten kan bepalen. Dat doen andere restaurants die thuisbezorgen meestal niet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

K. Hop
5 juni 2022

Helaas kregen we een verkeerde bestelling. Werd wel snel opgelost. Tip: vermeld op de bakjes wat de inhoud is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ria
5 juni 2022

Het regende pijpenstelen, maar de bezorger op de fiets was super vriendelijk. Respect...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martijn Westerholt
30 mei 2022

Vorige keer duurde de bezorging erg lang. Dat heb ik achter gelaten in de review. Dat hebben ze gelezen, en meteen werk van gemaakt. Dit keer waren ze supersnel, en kreeg ik ook nog gratis cola om het goed te maken. Super gedaan Pok├ę Bowl King!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maike
27 mei 2022

Gewoon zoals altijd, heerlijke pokebowl

Martijn Westerholt
25 mei 2022

Het eten was om 17:40 besteld, en zou rond 18:40 arriveren. Om 19:00 was het er nog niet, en heb ik maar even gebeld. Het zou er elk moment zijn, werd gezegd. Het was er uiteindelijk om 19:30. Het eten was inmiddels natuurlijk koud ;-). Ik snap dat het wel eens druk kan zijn, maar ik vind het wel zo netjes als er dan in ieder geval een korting voor een volgende keer aangeboden word ter compensatie.

Kelvin
25 mei 2022

Eerst keer was er wat mis gegaan, omdat er toen op dat moment niet echt een juiste oplossing geboden kon worden was ik nogal gefrustreerd. Deze week heeft de eigenaar me gebeld en het passend weten op te lossen. Het eten was er snel, het was goed en er valt niks slechts over te zeggen. Goed opgelost:)

TvZ
21 mei 2022
Marian
21 mei 2022

Super lekker gegeten, eindeloos lang gewacht..

Melvin
20 mei 2022
Tarja
16 mei 2022
15 mei 2022
Mireille Veneboer
14 mei 2022

Weer heerlijk gegeten! En supersnel bezorgd..­čĹŹ

Max Heikoop
14 mei 2022
enviolo
11 mei 2022

De bestelling was dik in orde maar helaas was de bezorgtijd niet gehaald. We hadden onze bestelling om half 5 willen ontvangen maar deze kwam echter een kwartier later. Ondanks dat hebben we heerlijk gegeten.

Conny Demmer
7 mei 2022

Heerlijke pokebowl, makkelijk om te bestellen en supersnel bezorgt.

Annelieke
2 mei 2022

Veruit de lekkerste pok├ębowls van Zwolle (en ik heb er al veel ÔÇśgetestÔÇÖ, dit is mijn conclusie!). En altijd (super)snelle bezorging!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan Willem
2 mei 2022

Was voor mij mijn eerste poke bowl. Maar zeker niet de laatste . !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
1 mei 2022
Veldhuis
29 april 2022

Eten prima Alleen bezorger scheurt met zijn brommer over de stoep tussen de fietsen en autoÔÇÖs door in een kinderrijke buurt Hij kan de scooter ook op straat laten staan en een paar passen lopen

Mireille
27 april 2022

Vriendelijke mensen, binnen de tijd bezorgd en het was weer een heerlijke Pok├ę Bowl! ­čĹŹ

Ben
25 april 2022

Super lekker!

Eline
24 april 2022

Erg lekker en vers, bezorging precies op tijd. ­čĹî­čĆ╗

Marije
23 april 2022

Mango was helaas overrijp. Dradig en niet meer lekker van smaak. Dat was de vorige keer ook. Jammer! Want alle keren daarvoor hebben we juist hele goede ervaring gehad met jullie lekkere bowl.

Sevilay Tuncer
21 april 2022

Poke bowl is altijd lekker en vers. Bezorging komt altijd ruim op tijd. Vriendelijke mensen. Tot nu toe geen punten om op aan te merken

Esther
20 april 2022

Goede en snelle oplossing voor vergeten toppings!

Jojanneke
18 april 2022
M
17 april 2022
Jorg
14 april 2022

Heerlijke maaltijd! Vis was vers en kip was lekker knapperig.

Wouter van Halm
14 april 2022
Bert Brinkman
13 april 2022

Bezorger kon adres niet vinden en belde netjes op om te vragen waar hij moest zijn.

Carin
13 april 2022

de poke bowls waren heerlijk, veel verse groente en veel vis. Bezorging perfect op tijd

Ingrid
11 april 2022
B
9 april 2022

De zalm was niet heel smaakvol. Neutraal van smaak

Wilma
7 april 2022

Voorgaande pokebowls waren heerlijk, niks op aan te maken. Deze keer was de Tofu te lang gebakken en de extra's die ik bestelde zaten er niet als extra in. Ook miste ik een ingredi├źnt

Stef
6 april 2022

Heel snel na de bestelling een bowl op tafel die goed op smaak was. De bonen waren niet als verwacht maar wel fris van smaak.

Yoshua Gerritse
4 april 2022

weer 2 pokebowls besteld zoals altijd erg goed op 1 na bij 1 van de pokebowls was de rijst een soort pap mischien het laatste uit de rijstkoker dus die was niet te eten kan gebeuren natuurlijk in de drukte maar wel zonde want was echt niet meer te doen.

Yolande Verreij
3 april 2022

Als vanouds; heerlijk!

Martine
1 april 2022
Prima en heel lekker!
30 maart 2022
Wim
29 maart 2022

Eergisteren 2 grote bowls besteld. Helaas was 1 daarvan niet goed bereid waardoor mijn vriendin deze niet kon opeten (vegan). Deze was bereid met mayo/sriracha ipv de mango/chili saus die besteld was. Ook waren de crunchy tempura seaweed en edamame bonen niet in de bowl te vinden. Zelf heb ik inmiddels wel genoten van de bowls :) Nog een klein verzoekje. Zouden jullie eens kunnen kijken naar meer vegan poke's? De "Vuna" van Garden Gourmet is een aanrader!

Martine
28 maart 2022

Altijd heerlijk eten en snelle bezorging

Lisa
28 maart 2022

Heerlijke Pokebowl, snelle bezorging. Dit keer ontbrak echter ├ę├ęn ingredi├źnt helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daniel
24 maart 2022

Alles top....

Daniel
22 maart 2022

Alles perfect.... Heel lekker, goede kwaliteit, snelle en vriendelijke bezorger.... Echte aanrader...

Anoniem
20 maart 2022

In een pokebowl was niet alles toegevoegd zoals de extra mango. Dat was erg jammer, ook omdat we ervoor betaald hadden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yade
9 maart 2022

top

ben
8 maart 2022
Enno van Brugge
7 maart 2022

Heerlijk! De Pokebowl met tofu mag wel wat pittiger en frisser.

Desiree
7 maart 2022
Irma Koetsier
7 maart 2022
Nadieh
6 maart 2022

Soms zit er wat meer teriyakisaus in dan andere keren, ruime hoeveelheid is beter, maar overall super tevreden en bezorging is altijd heel erg snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tahira
4 maart 2022

Heerlijke Pokebowl gehad. Verse ingredi├źnten. Lekkere dressing. Echt een aanrader!

ICS adviseurs, Loes van de Keuken
4 maart 2022

Alles prima en super lekker!! We hadden een bijeenkomst en hiervoor 22 pokebowls besteld. Diverse mensen hadden geen ervaring met pokebowls. Ze waren allemaal enorm enthousiast en gaven aan dat dit zeker voor herhaling vatbaar is. Ik heb jullie van harte aanbevolen. Ga zo door!! :-)

Regina
3 maart 2022

Heerlijk!

Sienie
1 maart 2022

Snel bezorgd en smaakt heerlijk

Jenneke
28 februari 2022

De nacho signature bowl bleek zonder rijst te zijn. Stond er ook niet bij, maar de pollo poke bowl (nr5) had dit wel en stond rijst ook niet bij. Bij poke bowl verwacht je toch ook altijd rijst. En de nacho waren helemaal gedrenkt in saus. De smaak was lekker maar veel te veel saus wat tegen ging staan na enkele happen. Terwijl nummer 5 bijna geen saus had en daardoor minder smaak had. En 5 was veel pittiger dan verwacht. Jammer want was onze eerste bestelling en viel dus erg tegen!

Janet
27 februari 2022

Ik ben niet iemand die snel van me zou laten horen, maar dat de bezorgers op badslippers aan kwam zetten terwijl die voetbal aan het kijken was vind ik toch wel een beetje jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fiona
27 februari 2022

Meestal is het eten er binnen een uur, dus dat is prima te doen. De pokebowl is heerlijk. Er wordt royaal ingredi├źnten in de bak gedaan, niets te klagen. Je proeft ook dat het vers is.

zahraa
26 februari 2022

dit was mijn eerste bestelling bij jullie ,de zalm was helaas te zoutig.. weinig granaatappel en kaas .. verder wel oke het was snel bezorgd.

Henry
23 februari 2022

Best wel bijzonder. Weer geen chopstiks weer geen soja weer geen gember

Reactie van Pok├ę Bowl King

Beste, We leveren standaard geen stokjes/soja saus etc. Als u erom vraagt in de opmerking dan doen we deze met liefde erbij. Groetjes Poke bowl king

Desiree
21 februari 2022
Josnita
20 februari 2022

Snel, lekker en vriendelijke bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis Brouwer
18 februari 2022

Keurig optijd geleverd! We hebben het met veel smaak opgegeten!!!

Nikki
15 februari 2022

Het eten was ontzettend lekker. Meer ingredi├źnten dan rijst, waar ik er tevreden over was. Verder was het eten ook al iets eerder klaar dan afgesproken, waardoor we niet hoefden te wachten. Super!

Henry
14 februari 2022

Pokebowl was goed gevuld, echter: Geen tjopsticks Geen soja Geen gember Jammer