Beoordelingen van Poké Bowl King Zwolle

Recente recensies

5.0
Jort Hettinga
31 januari 2023
sander
26 januari 2023

via de eigen website besteld en daardoor een leuke korting ontvangen, en ook nog eens snelle bezorging!!! staat dit in verband? eten was weer top, mooie verse producten en goede bereiding. de garing van de kip was weer beter dan de vorige keer. lijkt er op dat laatste review door is gekomen :p

W
25 januari 2023

Er zaten lange haren in mijn eten en te veel saus

Oosterhout
25 januari 2023
Goossens
24 januari 2023
Hannah
24 januari 2023
Lara
22 januari 2023
Roland
16 januari 2023

Weer super vers, lekker en snel bezorgd.

Maus
16 januari 2023

Helaas geen stokjes bij de bestelling, en de wasabi topping was vergeten. Verder prima poke bowl. Tevens waren de loempia’s niet crispy, maar ze smaakten prima. Bezorging was wel erg snel. Complimenten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

CB
15 januari 2023

Snel, vers, en smaakt top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marinda
15 januari 2023

Heerlijk, goed gevulde pokebowl. Enigste minpuntje was dat de ananas niet vers is. Verder top!

Roks
14 januari 2023

Heerlijk gegeten.

Martine
7 januari 2023

Heerlijk gegeten zoals altijd.

E
7 januari 2023
Bea
7 januari 2023

Hij was weer super lekker 😋

sander
6 januari 2023

deze keer hadden wij een zeer snelle bezorging 30 minuut, eten was heerlijk! nog wel twee verbeter punten: de kip was een beetje droog, en de edammer bonen die we los bestelden worden koud geserveerd (wij hadden gehoopt warm).

E
3 januari 2023
T
2 januari 2023
Natasja
2 januari 2023
Eline
31 december 2022

De saus bijbrengen crispy chicken was pittiger dan verwacht. Mag iets minder.

Martine
29 december 2022
Jeanet
28 december 2022

Echt een verrukkelijke poké bowl! Voor herhaling vatbaar!

Claudia
21 december 2022

Altijd lekker, vers en super mooi op tijd geleverd!

Lilian
21 december 2022
Cornee van Duijn
19 december 2022

Weer heerlijk net zoals vorige keer. Al keer eerder hier besteld, de moeite waard. Alles goed op smaak en verse producten. Hoewel ik persoonlijk de tofu niet meer erbij zou pakken zelf (gebakken of gefrituurd). Was niet naar mijn eigen smaak, maar wie weet voor een ander wel! Voor de rest echt heerlijk, met name de Unagi. Ben verzot hierop en de smaak is echt super. Complimenten en zal hier zeker nog een keer bestellen.

Joanita Dijkstra
18 december 2022
TJD
17 december 2022
Monicque
16 december 2022

Lekker eten en snel bezorgd

Bob
15 december 2022

Zoals als gewoonlijk: top eten en snel bezorgd. Extra respect voor de bezorger die deze kou trotseert!

Brenda
14 december 2022

Altijd lekkere pokebowls. Het is helaas wel de tweede keer dat mijn bestelling niet klopt. Ik mis een aangevoeld ingrediënt. Ik hoop dat dit de laatste keer was ☺️

Karin Bus
13 december 2022

Altijd lekker en vers. Nette bezorgers

S.R.
12 december 2022
Patrick
10 december 2022

Dit was niet mijn eerste bestelling, maar misschien wel mijn laatste. Was altijd tevreden, vers en snel bezorgd. Nu bijna een uur te laat, zonder communicatie. Zelf gebeld en nogal onverschillige reactie. Bezorger was wel netjes en bood (zonder dat ik erom vroeg) excuses aan. Een van de ingrediënten (rode kool) smaakte heel anders dan anders en rook/smaakte bedorven. De warme hapjes waren inmiddels koud. Erg jammer, ik was altijd zo tevreden!

Ter
9 december 2022
Pascale
6 december 2022
Douwe
5 december 2022

Lekker eten en snel bezorgd

Ilse
30 november 2022

Altijd snel bezorgd en heerlijk eten

T
29 november 2022

Voor de tweede keer nu een haar gevonden in het eten ik baal hiervan want het eten is super lekker , maar om nu voor de tweede keer een haar te vinden die niet mijn kleur is is gewoon niet prettig en ranzig eigenlijk. Let hierop aub!

Fleur
29 november 2022

Er zat geen saus bij terwijl ik vroeg of ze die ipv er op in een bakje wouden doen. De bezorger was 30 minuten te laat en gaf mij de schuld omdat ik zo vroeg had besteld maar het was gewoon een optie die ik kon kiezen

Ton Schutte
26 november 2022

Heerlijk gegeten. Half uur eerder dan besteld is wel erg veel.

Oosterhout
24 november 2022

Heerlijk gegeten. Levering zoals voorspeld was

Anne
21 november 2022

Half uur te laat, maar wel zoals altijd heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marc Van Heeringen
21 november 2022

Wij hebben de bestelling om17:35 uur gedaan voor bezorging om 19:00 uur. Uiteindelijk gebeld omdat wij maar niks kregen en te horen gekregen dat de bestelling onderweg was. Deze kwam deze pas rond 19:25 uur. De garnalen waren nagenoeg koud, maar nog we eetbaar. Rest smaakte ook nog goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Familie Kam
20 november 2022
Martine
13 november 2022

Altijd heerlijk eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ton Schutte
13 november 2022

Gewoon een heerlijke maaltijd.

Nelson
10 november 2022

Geweldig, ook nu weer helemaal op tijd bezorgd en weer heerlijk gegeten. Het zou handig zijn als op de kassabon en op de poké bowls een nummer staat zodat je niet hoeft uit te zoeken bij wie welke bowl hoort.

Anea
10 november 2022

Helaas zo dom geweest de spicy zalm te nemen en kreeg dus geen stukjes zalm maar van die hele vieze tartaar zalm dus helaas de hele bowl weggegooid want ik lust alleen verse zalm… fout die ik nooit meer maak! De bowl ervoor was heerlijk alleen deze helaas niet :-( eigen stomme fout helaas

B.Posthuma
8 november 2022

Hij was weer super lekker 👍

Ton Schutte
6 november 2022

Makkelijk site om te bestellen. Heerlijk gegeten. Bestellen zeker vaker.

Yolande
5 november 2022

In een woord:heerlijk!

een van de betere Poké Bowl die ik gegeten hebt. Mooie, ruime porties, erg goede smaken met heerlijke vis. Echt heel goed.
3 november 2022
Danny
2 november 2022

Ik had sla besteld als basis en wil geen rijst. Helaas is mijn portie met rijst gemaakt. Als je dat niet lust, is het een vieze ervaring.

Esther
31 oktober 2022

Er vriendelijke bezorger, de driehoekjes waren erg slap en koud, terwijl het een warme snack was. Pokebowl was lekker

Anneke Jansen
28 oktober 2022

Heerlijke pokebowl!

Wendy Ruitenberg
25 oktober 2022

Erg lekker maar heeeeeeel erg onhandig dat bij een grote bestelling niet opstaan wat wat is….. zou toch handig zijn met nummering….

Romy
24 oktober 2022

Super lekkere bowls. Bezorging duurt wel erg lang

stephan
23 oktober 2022

Altijd vers, goed gevuld en heerlijk van smaak!

B
21 oktober 2022
Herma
17 oktober 2022
Ciska Jansen
17 oktober 2022

Was geleverd met een gewone scooter (tas zat onder zadel van scooter) en hele pakket stonk naar benzine geur, zowel de papieren zak als de poke bowl bakjes. Heb t uiteindelijk op een bord moeten scheppen om niet bezine te ruiken tijdens t eten ;).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karlijn
17 oktober 2022

Voor herhaling vatbaar!

L
15 oktober 2022
Herman
10 oktober 2022

Top kwaliteit Poke Bowls. Ontzettend lekker en vers Bezorging keurig op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janke
9 oktober 2022
Roy Onnes
6 oktober 2022
Martine
1 oktober 2022

Wederom weer heerlijke pokebowls gegeten. Snelle bezorging.

Sg
29 september 2022

Goede snelle bezorging nette bezorgers

Patrick Jansen
26 september 2022
Kalle
23 september 2022
Brenda
21 september 2022

Er was gevraagd in stokjes deze waren helaas niet aanwezig

Vonnie
14 september 2022

Voor afgesproken tijd bezorgd en lekker

Maike
7 september 2022

Het was weer heerlijk

Walda Schotkamp
24 augustus 2022
Groeneveld
24 augustus 2022

2 Verkeerde bestellingen gekregen. Gebeld, er werd opnieuw de goede bestelling opgenomen via de bon! Er zou z.s.m. 2 nieuwe PokyBowl's worden bezorgd. Na 1 uur nog niks, weer gebeld. Het is vergeten over te dragen, daarom nog niks gekregen. De verkoper was onduidelijk, niet verstaanbaar en niet probleemoplossend. Ik heb een slokdarm probleem, dus ik had wat specifieks besteld. Nu een gedeelte eruit gevist en gegeten. Ik vond het heel jammer en bestel dan ook niet meer bij Poky Bowl King.

Marjolein
23 augustus 2022
Alison
21 augustus 2022

Eten was super! Had alleen wel aangegeven dat ik cash zou betalen maar de bezorger had geen wisselgeld mee. Uiteindelijk dus maar extra fooi gegeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yolande
21 augustus 2022

Het was weer smullen en super vriendelijke bezorger!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Scholten
21 augustus 2022

Super lekker, en zeer goede en snelle bezorging echt een aanrader! TOP

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marleen
15 augustus 2022

De bezorging was wel wat laat maar dat vinden wij op zich niet zo erg. We bestelden vrij laat op zondag dus geen probleem. Helaas nu wel al een paar keer een aantal toppings niet ontvangen. Gisteren bij beide zalm Pokebowls geen seaweed en geen wasabi nuts. Echt wel een gemis.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lies
13 augustus 2022
Yolande
11 augustus 2022

Als vanouds. Heerlijk!!

Josee Hoek
8 augustus 2022

Bijna elke keer ontbreekt er wel iets. Daar hebben we eigenlijk nooit iets van gezegd, maar gisteren ontbrak bij mij de crunchy seaweed, terwijl ik daar 2 porties van moest krijgen, ik word er nu wel een beetje flauw van.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

David
6 augustus 2022
van Esch
4 augustus 2022

Veel te veel saus, dat was het enige dat we proefde. zonde.

SL
3 augustus 2022
Maartje moorman
1 augustus 2022

Erg goed eten. Had gebeld voor extra sojasaus. Zou geregeld worden. Werd uiteindelijk bezorgd zonder sojasaus. Erg jammer.

Jackie
20 juli 2022

Goed, lekker en supersnel

Janneke
19 juli 2022

De 1e keer dat wij een pokebowl besteld hebben. Maar mijn man en ik vonden het heerlijk! Wij zullen hier vaker bestellen!

Danique
19 juli 2022

Mijn ervaring is dat er voorheen veel meer topping op ging dan nu. Twee keer crunchy seeweed erbij besteld als topping maar dit waren enkel wat korrels.. Verder hele snelle bezorging en vriendelijke bezorger.

Johan Compagner
18 juli 2022
Daniel
17 juli 2022

Altijd lekker... Snelle service en levering....

Mirjam
17 juli 2022
Jw Fritse
16 juli 2022

Snel bezorgd en altijd even lekker . Top. !

Lisa
13 juli 2022

Iets te vroeg, maar erg lekker. Goed gevulde bowl met veel toppings, niet karig. Zelfs extra dressing. Top!

Victor
10 juli 2022

Crispy Chicken bowl, top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Zoë
6 juli 2022

Hee lekker eten met veel toppings

Annelieke
2 juli 2022

Veruit de lekkerste pokébowl van Zwolle!! En heb ze allemaal geprobeerd, dus ik kan het weten! 😁😉

C
30 juni 2022

De bestelling kwam bijna een half uur te laat

Roy v Iersel
25 juni 2022

Mijn favoriete Poke Bowl plek. Altijd verse producten en de mango Chili saus is fantastisch.

Pauline
22 juni 2022

De pokebowl smaakte zoals altijd goed. Alleen liet de bezorging een uur op zich wachten en hield de bezorger zijn helm op terwijl hij voor de deur stond. Het was dat hij het tasje van poke bowl king liet zien anders had ik niet durven open doen.

Annette
21 juni 2022

We hadden vier verschillende vis Pokebowls. Die waren lekker behalve de paling. Daar vond ik geen smaak. Paling heeft toch een bijzondere smaak. Maar nee er zat totaal geen smaak aan. Jammer.

Marloes
12 juni 2022

Vers eten en meer dan genoeg. Met name nacho met zalm, goed gevulde poke bowl!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joanita Dijkstra
12 juni 2022

Aardige bezorger, belde netjes toen we hem niet hoorde dat de bestelling er was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Schreuder
11 juni 2022

Enige nadeel.....ze zijn té lekker. 😉

Mustafa
10 juni 2022

Ontbraken vorken / servetjes en was lichtjes koud (vandaar 4 sterren). Verder qua smaak, hoeveelheid, etc super!

Yolande Verreij
6 juni 2022

Zoals altijd heerlijk!! Ook heel fijn dat je zelf de samenstelling/ingrediënten kan bepalen. Dat doen andere restaurants die thuisbezorgen meestal niet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

K. Hop
5 juni 2022

Helaas kregen we een verkeerde bestelling. Werd wel snel opgelost. Tip: vermeld op de bakjes wat de inhoud is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ria
5 juni 2022

Het regende pijpenstelen, maar de bezorger op de fiets was super vriendelijk. Respect...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martijn Westerholt
30 mei 2022

Vorige keer duurde de bezorging erg lang. Dat heb ik achter gelaten in de review. Dat hebben ze gelezen, en meteen werk van gemaakt. Dit keer waren ze supersnel, en kreeg ik ook nog gratis cola om het goed te maken. Super gedaan Poké Bowl King!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maike
27 mei 2022

Gewoon zoals altijd, heerlijke pokebowl

Martijn Westerholt
25 mei 2022

Het eten was om 17:40 besteld, en zou rond 18:40 arriveren. Om 19:00 was het er nog niet, en heb ik maar even gebeld. Het zou er elk moment zijn, werd gezegd. Het was er uiteindelijk om 19:30. Het eten was inmiddels natuurlijk koud ;-). Ik snap dat het wel eens druk kan zijn, maar ik vind het wel zo netjes als er dan in ieder geval een korting voor een volgende keer aangeboden word ter compensatie.

Kelvin
25 mei 2022

Eerst keer was er wat mis gegaan, omdat er toen op dat moment niet echt een juiste oplossing geboden kon worden was ik nogal gefrustreerd. Deze week heeft de eigenaar me gebeld en het passend weten op te lossen. Het eten was er snel, het was goed en er valt niks slechts over te zeggen. Goed opgelost:)

TvZ
21 mei 2022
Marian
21 mei 2022

Super lekker gegeten, eindeloos lang gewacht..

Melvin
20 mei 2022
Tarja
16 mei 2022
15 mei 2022
Mireille Veneboer
14 mei 2022

Weer heerlijk gegeten! En supersnel bezorgd..👍

Max Heikoop
14 mei 2022
enviolo
11 mei 2022

De bestelling was dik in orde maar helaas was de bezorgtijd niet gehaald. We hadden onze bestelling om half 5 willen ontvangen maar deze kwam echter een kwartier later. Ondanks dat hebben we heerlijk gegeten.

Conny Demmer
7 mei 2022

Heerlijke pokebowl, makkelijk om te bestellen en supersnel bezorgt.

Annelieke
2 mei 2022

Veruit de lekkerste pokébowls van Zwolle (en ik heb er al veel ‘getest’, dit is mijn conclusie!). En altijd (super)snelle bezorging!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan Willem
2 mei 2022

Was voor mij mijn eerste poke bowl. Maar zeker niet de laatste . !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
1 mei 2022
Veldhuis
29 april 2022

Eten prima Alleen bezorger scheurt met zijn brommer over de stoep tussen de fietsen en auto’s door in een kinderrijke buurt Hij kan de scooter ook op straat laten staan en een paar passen lopen

Mireille
27 april 2022

Vriendelijke mensen, binnen de tijd bezorgd en het was weer een heerlijke Poké Bowl! 👍

Ben
25 april 2022

Super lekker!

Eline
24 april 2022

Erg lekker en vers, bezorging precies op tijd. 👌🏻

Marije
23 april 2022

Mango was helaas overrijp. Dradig en niet meer lekker van smaak. Dat was de vorige keer ook. Jammer! Want alle keren daarvoor hebben we juist hele goede ervaring gehad met jullie lekkere bowl.

Sevilay Tuncer
21 april 2022

Poke bowl is altijd lekker en vers. Bezorging komt altijd ruim op tijd. Vriendelijke mensen. Tot nu toe geen punten om op aan te merken

Esther
20 april 2022

Goede en snelle oplossing voor vergeten toppings!

Jojanneke
18 april 2022
M
17 april 2022
Jorg
14 april 2022

Heerlijke maaltijd! Vis was vers en kip was lekker knapperig.

Wouter van Halm
14 april 2022
Bert Brinkman
13 april 2022

Bezorger kon adres niet vinden en belde netjes op om te vragen waar hij moest zijn.

Carin
13 april 2022

de poke bowls waren heerlijk, veel verse groente en veel vis. Bezorging perfect op tijd

Ingrid
11 april 2022
B
9 april 2022

De zalm was niet heel smaakvol. Neutraal van smaak

Wilma
7 april 2022

Voorgaande pokebowls waren heerlijk, niks op aan te maken. Deze keer was de Tofu te lang gebakken en de extra's die ik bestelde zaten er niet als extra in. Ook miste ik een ingrediënt

Stef
6 april 2022

Heel snel na de bestelling een bowl op tafel die goed op smaak was. De bonen waren niet als verwacht maar wel fris van smaak.

Yoshua Gerritse
4 april 2022

weer 2 pokebowls besteld zoals altijd erg goed op 1 na bij 1 van de pokebowls was de rijst een soort pap mischien het laatste uit de rijstkoker dus die was niet te eten kan gebeuren natuurlijk in de drukte maar wel zonde want was echt niet meer te doen.

Yolande Verreij
3 april 2022

Als vanouds; heerlijk!

Martine
1 april 2022
Prima en heel lekker!
30 maart 2022
Wim
29 maart 2022

Eergisteren 2 grote bowls besteld. Helaas was 1 daarvan niet goed bereid waardoor mijn vriendin deze niet kon opeten (vegan). Deze was bereid met mayo/sriracha ipv de mango/chili saus die besteld was. Ook waren de crunchy tempura seaweed en edamame bonen niet in de bowl te vinden. Zelf heb ik inmiddels wel genoten van de bowls :) Nog een klein verzoekje. Zouden jullie eens kunnen kijken naar meer vegan poke's? De "Vuna" van Garden Gourmet is een aanrader!

Martine
28 maart 2022

Altijd heerlijk eten en snelle bezorging

Lisa
28 maart 2022

Heerlijke Pokebowl, snelle bezorging. Dit keer ontbrak echter één ingrediënt helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daniel
24 maart 2022

Alles top....

Daniel
22 maart 2022

Alles perfect.... Heel lekker, goede kwaliteit, snelle en vriendelijke bezorger.... Echte aanrader...

Anoniem
20 maart 2022

In een pokebowl was niet alles toegevoegd zoals de extra mango. Dat was erg jammer, ook omdat we ervoor betaald hadden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yade
9 maart 2022

top

ben
8 maart 2022
Enno van Brugge
7 maart 2022

Heerlijk! De Pokebowl met tofu mag wel wat pittiger en frisser.

Desiree
7 maart 2022
Irma Koetsier
7 maart 2022
Nadieh
6 maart 2022

Soms zit er wat meer teriyakisaus in dan andere keren, ruime hoeveelheid is beter, maar overall super tevreden en bezorging is altijd heel erg snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tahira
4 maart 2022

Heerlijke Pokebowl gehad. Verse ingrediënten. Lekkere dressing. Echt een aanrader!

ICS adviseurs, Loes van de Keuken
4 maart 2022

Alles prima en super lekker!! We hadden een bijeenkomst en hiervoor 22 pokebowls besteld. Diverse mensen hadden geen ervaring met pokebowls. Ze waren allemaal enorm enthousiast en gaven aan dat dit zeker voor herhaling vatbaar is. Ik heb jullie van harte aanbevolen. Ga zo door!! :-)

Regina
3 maart 2022

Heerlijk!

Sienie
1 maart 2022

Snel bezorgd en smaakt heerlijk

Jenneke
28 februari 2022

De nacho signature bowl bleek zonder rijst te zijn. Stond er ook niet bij, maar de pollo poke bowl (nr5) had dit wel en stond rijst ook niet bij. Bij poke bowl verwacht je toch ook altijd rijst. En de nacho waren helemaal gedrenkt in saus. De smaak was lekker maar veel te veel saus wat tegen ging staan na enkele happen. Terwijl nummer 5 bijna geen saus had en daardoor minder smaak had. En 5 was veel pittiger dan verwacht. Jammer want was onze eerste bestelling en viel dus erg tegen!

Janet
27 februari 2022

Ik ben niet iemand die snel van me zou laten horen, maar dat de bezorgers op badslippers aan kwam zetten terwijl die voetbal aan het kijken was vind ik toch wel een beetje jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fiona
27 februari 2022

Meestal is het eten er binnen een uur, dus dat is prima te doen. De pokebowl is heerlijk. Er wordt royaal ingrediënten in de bak gedaan, niets te klagen. Je proeft ook dat het vers is.

zahraa
26 februari 2022

dit was mijn eerste bestelling bij jullie ,de zalm was helaas te zoutig.. weinig granaatappel en kaas .. verder wel oke het was snel bezorgd.

Henry
23 februari 2022

Best wel bijzonder. Weer geen chopstiks weer geen soja weer geen gember

Reactie van Poké Bowl King

Beste, We leveren standaard geen stokjes/soja saus etc. Als u erom vraagt in de opmerking dan doen we deze met liefde erbij. Groetjes Poke bowl king

Desiree
21 februari 2022
Josnita
20 februari 2022

Snel, lekker en vriendelijke bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis Brouwer
18 februari 2022

Keurig optijd geleverd! We hebben het met veel smaak opgegeten!!!

Nikki
15 februari 2022

Het eten was ontzettend lekker. Meer ingrediënten dan rijst, waar ik er tevreden over was. Verder was het eten ook al iets eerder klaar dan afgesproken, waardoor we niet hoefden te wachten. Super!

Henry
14 februari 2022

Pokebowl was goed gevuld, echter: Geen tjopsticks Geen soja Geen gember Jammer

Mustafa Dailal
13 februari 2022

Echt heerlijke bowls!!!!!

Rachel
10 februari 2022

Heerlijk gegeten! Beste van Zwolle

S.G
10 februari 2022

Super snelle bezorging en eten is top.

Martine
8 februari 2022
Ingeborg Van Raalte
6 februari 2022

Helaas stond de bezorger aan de andere kant van Zwolle wat resulteerde in koude gerechten. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bar
5 februari 2022

Super lekker en heel snel bezorgd.

Leo
5 februari 2022

Super good👍🏼👍🏼

Letitia
3 februari 2022

Had verkeerde adres per ongeluk doorgeven . Wel goede postcodenummer. Was koopavond dus moet optijd eten in de winkel. Toen ik had gebeld waar mijn eten bleef had ik een heel onvriendelijke meneer aan de telefoon. Hij zei heb al 10 keer gebeld. Hij had 4 keer gebeld en ik mag geen telefoon tijdens werk dus een beetje vriendelijker aan de telefoon was wel klantvriendelijker geweest.

Daniel
3 februari 2022
DJ
1 februari 2022

Fijn op tijd en weer erg smakelijk!

Sanne
29 januari 2022

Lekker eten, goede porties, snelle bezorging

Yvonne
28 januari 2022

In de toelichting gevraagd om één poke bowl zonder edamame boontjes. Dat is helaas niet gelezen en dus kregen we beiden poke bowls met de boontjes.

Zwieber
26 januari 2022

goeie chap

Martine
23 januari 2022

De bezorging was 30 min. te vroeg. Liep zelf een rondje met de hond. Gelukkig was er iemand thuis.

erna
22 januari 2022

prima! mooi op tijd bezorgd! heerlijke pokebowl!

Esther
20 januari 2022

Ontzettend lekker, bezorging ook prima op tijd!

Willem Uitentuis
18 januari 2022
S. Tuncer
18 januari 2022

Heel snel bezorgd en erg lekker eten.

Wouter van Halm
14 januari 2022

Heerlijke Poké Bowl en vriendelijke bezorger. Top!

Bishoy
13 januari 2022

Lekker en snel bezorgd

Mustapha
12 januari 2022

Op tijd en lekker

Maynar Kartika
11 januari 2022
Marie
10 januari 2022

Prima altijd lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

-
9 januari 2022

erg lekker, maar niet gekeken naar de opmerkingen en deel van de bestelling vergeten 😅

G kemper
9 januari 2022

Wij hadden grote pokebowl besteld, maar lijkt dat deze stuk kleiner is tegenwoordig als voorheen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
2 januari 2021

Als ik een paar tips mag geven: -kook rijst in bouillon -leg groenten er netjes bovenop -saus apart -voeg gefruite uitjes of frietsticks toe -prop het niet als een grote samengedrukte massa in een bak dan zou de smaak veel beter zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne
1 januari 2021

Mooi op tijd bezorgd! En heerlijke poke bowl die ik zelf kon samen stellen. Enorm van genoten, zalm goed veel en vers alle ingrediënten!

Jenita
31 december 2021

Zoals altijd weer een heerlijke pokebowl en keurig op tijd bezorgd

Karel
30 december 2021

Heerlijke pokebowls, falafel is een aanrader!

Celvin
29 december 2021

De avocado was wat aan de harde kant, verder weer zeer goed!

Robin
29 december 2021

Het eten was er erg snel alleen zat er plastic in mijn eten en was de avocado zo hard dat het niet te eten was. Erg jammer want we bestelden hier graag

A
24 december 2021

Zoals altijd heel snel bezorgd, heerlijke poke bowl en super goed gevuld!

Karin
19 december 2021

Al vaker hier besteld, elke keer weer heerlijk!! Verse ingrediënten in de pokebowls, zelfs snacks als loempia's zijn nog knapperig en warm bij levering. Wachttijd is redelijk en prima. Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dijkstra
17 december 2021

Vaker besteld en voldoet altijd aan de verwachtingen. Genoeg voor 1 persoon en het is altijd weer lekker.

Eversen
17 december 2021

Er zit voor mij teveel vis in. De laatste twee bestellingen valt het eten niet goed. Buikpijn. We hebben vaak eten bij u besteld en dat was heerlijk. Veel groente en noten en meer lekkers. Helaas.

Lydia
15 december 2021
Cheyenne
13 december 2021

Sneller bezorgd dan verwacht en mijn aanvraag en extra betaling voor extra avocado was verwerkt, helemaal super, smaakte weer fantastisch!

Guido
13 december 2021

Heerlijk eten, precies genoeg, precies op tijd. De volgende keer geef ik meer fooi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J
12 december 2021

Grote bestelling, erg lekker en op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
11 december 2021

Heerlijk heerlijk top.

Vik
11 december 2021
I
11 december 2021

Veggielicious en Holy scrimp; wij zijn fan

Herman Sieljes
10 december 2021

Poke Bowl heerlijk eten. En prima snelle service.

Anouk
6 december 2021

Heerlijke pokebowl, goede formaat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

speek
5 december 2021

heerlijk eten en netjes op tijd, complimenten !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Suus 🙃
30 november 2021

Gaat bijna altijd goed 😌

Raalte
28 november 2021

Het was koud

Niek
24 november 2021
Joke
23 november 2021

Snel geleverd, heerlijk vers!

Madelon
21 november 2021
Grace
18 november 2021
Anoniem
14 november 2021
Joanita Dijkstra
14 november 2021

Ik had aangegeven dat er vorige keer iets ontbrak, dat kreeg ik nu extra er bij en 2 blikjes cola. Super service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patrick Dijkstra
14 november 2021
Roland Beuker
8 november 2021

Ik vind jullie Powebowl (Rainbow) super lekker en koop deze regelmatig. Mijn gezin is minder enthousiast zodat ze wel even 'mee doen' als ik een Powebowl wil bestellen. Mijn vrouw heeft bijvoorbeeld een custom bown samengesteld met komkommer en zalm. Vervolgens krijgt ze gewoonweg een bowl waar ook heel veel kaas in zit (waar ze van walgt). Ze heeft haar Powebowl na een paar happen weggegooid. Onze dochter (4) had springrolls besteld. Deze waren niet alleen ijskoud maar ook nog helemaal nat (super goor). Dus zowel mijn vrouw als dochter waren dus zeer ontevreden. Ik weet niet of het de bereiding of de bezorging was, dus daarom beide 1 ster (hij leverde verder keurig af).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anna
8 november 2021
Voerman
6 november 2021

Aangegeven 18.15 laten bezorgen (16.15 besteld) uiteindelijk nog pas 18.30 het eten ontvangen.

Tim Huisman
6 november 2021

De bowl was als eerder, erg goed, de bezorging zou ongeveer een uur duren, maar het was er binnen een half uur. Prima allemaal!!

Moocje65
5 november 2021

Nog nooit teleurgesteld in kwaliteit en/of bezorging.

Astrid Goos
4 november 2021

Super!

Dijkhof
31 oktober 2021

Het waren heerlijke en smaakvolle Pokebowls. Erg fijn dat je ook zelf kan samenstellen! Zeker een aanrader!

T.P.
31 oktober 2021

Altijd weer fijn om hier te bestellen. Goed en lekker eten waar je je minder schuldig om hoeft te voelen door de groentes en fruit die erin zitten. Heerlijk!

Joyce Tent
30 oktober 2021

Echt heerlijk en gezond!

Kim
26 oktober 2021

Eten smaakt goed!

De Weerd
23 oktober 2021

Zoals altijd heerlijk en keurig op tijd door een vriendelijke bezorger bezorgd!

Pokie
19 oktober 2021

Altijd lekker!

Goossens
17 oktober 2021

Het was weer bere, bere lekker!!🤤 Ga vooral door!!! 👍

Marjan Poppema
17 oktober 2021

We hebben om 19:00 een bestelling geplaatst en het eten was er pas om 20:30. Daarnaast waren de loempia’s tegen die tijd koud en helemaal plakkerig/klef.

MR
16 oktober 2021

Snelle bezorging en super vers product!

Anba
15 oktober 2021

Heerlijk!! Vers en mooie smaken! Bezorging was snel

Pieter
15 oktober 2021

Bezorger was één uur te laat, 2 keer gebeld en uiteindelijk is bestelling bezorgd. Gezien de verpakking leek het erop dat de bestelling was gevallen, losgeschoten deksel en folie helemaal scheef. De smaak was gelukkig oke! Heb vaker een bestelling geplaatst en hoop dat dit een incident is.

maja
11 oktober 2021

Snelle service, voortreffelijke smaak

Dennis
9 oktober 2021

Het was weer lekker en vers, zoals altijd.

Muriel Huijbrechts
7 oktober 2021

Veel te veel vette saus op het eten. Jammer!

G v B
7 oktober 2021

Heerlijk en op tijd bezorgd.

Mieke
6 oktober 2021

Zoals altijd weer helemaal top! Zelfs foutje van vorige bestelling keurig hersteld. Ik blijf klant

Agnes
4 oktober 2021

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
1 oktober 2021

Geweldig eten, goed vers eten

Karin Smit
29 september 2021

Super lekker.. Alleen ik kon geen amandelen in mijn bowl vinden.

Mel
27 september 2021

Beste van NL

Geert Henk Wijnants
27 september 2021

Lekker vers, goede prijs/kwaliteit verhouding, aanrader!

Stephanie
26 september 2021

Fijn dat jullie bezorgen in het ziekenhuis. Heerlijk gegeten tijdens avonddienst. Het zou wel fijn zijn als de bezorger goed verstaanbaar praat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gert
24 september 2021

Goede communicatie en heerlijk eten.

Saskia Heining
22 september 2021

Altijd lekker! Altijd vers. Altijd snelle bezorging.

JT
21 september 2021

Zoals altijd heerlijke pokebowl!

Boelen
20 september 2021

Helaas dit keer echt niet lekker veel te veel saus door de pokebowl proefde de ingrediënten niet meer. Daarnaast ontzettend veel bonen bijna geen sla en weinig tempura sea weed. Was echt niet lekker paling was ook veel te taai jammer na een paar happen weg gedaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monica
12 september 2021

Inmiddels zijn wij al een tijd vaste klant en dik tevreden over zowel de kwaliteit van de Pokebowls als de bezorging. Vandaag zelfs weer binnen 20 minuten onze bestelling thuisbezorgd. Top! 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annet
12 september 2021

Snelle bezorging, vriendelijke bezorger, heerlijk eten, lekker vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ben
12 september 2021
Juliet de Lange
8 september 2021
H
4 september 2021
Marian
4 september 2021

Het was weer heerlijk

Groeneveld
3 september 2021

Dit keer was de ananas vergeten.

Tanya
31 augustus 2021
Douwe
31 augustus 2021

Verrassend lekker en een aanrader. Bezorging was eerder dan gevraagd

Eveline
30 augustus 2021

Top kwaliteit, heerlijk en precies op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jenita
30 augustus 2021

Heerlijke pokebowl, en keurig op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joran
29 augustus 2021
aliewies.marc@home.nl
28 augustus 2021
Johan Compagner
23 augustus 2021
R nijboer
22 augustus 2021

Ik heb circa 40 keer besteld bij jullie en altijd echt helemaal perfect. Echter vandaag bij de zalm fiesta veel mais ipv mango wat een echte afknapper was. Ook mijn vriendin was deze keer ontevreden met de kwaliteit. Dus voor deze keer slechts een ster maar gemiddeld voor alle bestellingen samen nog steeds een dikke vijf sterren.

Deze bes