Beoordelingen van Poké Bowl King Zwolle

Recente recensies

5.0
Raalte
28 november 2021

Het was koud

Niek
24 november 2021
Joke
23 november 2021

Snel geleverd, heerlijk vers!

Madelon
21 november 2021
Grace
18 november 2021
Anoniem
14 november 2021
Joanita Dijkstra
14 november 2021

Ik had aangegeven dat er vorige keer iets ontbrak, dat kreeg ik nu extra er bij en 2 blikjes cola. Super service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patrick Dijkstra
14 november 2021
Roland Beuker
8 november 2021

Ik vind jullie Powebowl (Rainbow) super lekker en koop deze regelmatig. Mijn gezin is minder enthousiast zodat ze wel even 'mee doen' als ik een Powebowl wil bestellen. Mijn vrouw heeft bijvoorbeeld een custom bown samengesteld met komkommer en zalm. Vervolgens krijgt ze gewoonweg een bowl waar ook heel veel kaas in zit (waar ze van walgt). Ze heeft haar Powebowl na een paar happen weggegooid. Onze dochter (4) had springrolls besteld. Deze waren niet alleen ijskoud maar ook nog helemaal nat (super goor). Dus zowel mijn vrouw als dochter waren dus zeer ontevreden. Ik weet niet of het de bereiding of de bezorging was, dus daarom beide 1 ster (hij leverde verder keurig af).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anna
8 november 2021
Voerman
6 november 2021

Aangegeven 18.15 laten bezorgen (16.15 besteld) uiteindelijk nog pas 18.30 het eten ontvangen.

Tim Huisman
6 november 2021

De bowl was als eerder, erg goed, de bezorging zou ongeveer een uur duren, maar het was er binnen een half uur. Prima allemaal!!

Moocje65
5 november 2021

Nog nooit teleurgesteld in kwaliteit en/of bezorging.

Astrid Goos
4 november 2021

Super!

Dijkhof
31 oktober 2021

Het waren heerlijke en smaakvolle Pokebowls. Erg fijn dat je ook zelf kan samenstellen! Zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

T.P.
31 oktober 2021

Altijd weer fijn om hier te bestellen. Goed en lekker eten waar je je minder schuldig om hoeft te voelen door de groentes en fruit die erin zitten. Heerlijk!

Joyce Tent
30 oktober 2021

Echt heerlijk en gezond!

Kim
26 oktober 2021

Eten smaakt goed!

De Weerd
23 oktober 2021

Zoals altijd heerlijk en keurig op tijd door een vriendelijke bezorger bezorgd!

Pokie
19 oktober 2021

Altijd lekker!

Goossens
17 oktober 2021

Het was weer bere, bere lekker!!🤤 Ga vooral door!!! 👍

Marjan Poppema
17 oktober 2021

We hebben om 19:00 een bestelling geplaatst en het eten was er pas om 20:30. Daarnaast waren de loempia’s tegen die tijd koud en helemaal plakkerig/klef.

MR
16 oktober 2021

Snelle bezorging en super vers product!

Anba
15 oktober 2021

Heerlijk!! Vers en mooie smaken! Bezorging was snel

Pieter
15 oktober 2021

Bezorger was één uur te laat, 2 keer gebeld en uiteindelijk is bestelling bezorgd. Gezien de verpakking leek het erop dat de bestelling was gevallen, losgeschoten deksel en folie helemaal scheef. De smaak was gelukkig oke! Heb vaker een bestelling geplaatst en hoop dat dit een incident is.

maja
11 oktober 2021

Snelle service, voortreffelijke smaak

Dennis
9 oktober 2021

Het was weer lekker en vers, zoals altijd.

Muriel Huijbrechts
7 oktober 2021

Veel te veel vette saus op het eten. Jammer!

G v B
7 oktober 2021

Heerlijk en op tijd bezorgd.

Mieke
6 oktober 2021

Zoals altijd weer helemaal top! Zelfs foutje van vorige bestelling keurig hersteld. Ik blijf klant

Agnes
4 oktober 2021

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
1 oktober 2021

Geweldig eten, goed vers eten

Karin Smit
29 september 2021

Super lekker.. Alleen ik kon geen amandelen in mijn bowl vinden.

Mel
27 september 2021

Beste van NL

Geert Henk Wijnants
27 september 2021

Lekker vers, goede prijs/kwaliteit verhouding, aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stephanie
26 september 2021

Fijn dat jullie bezorgen in het ziekenhuis. Heerlijk gegeten tijdens avonddienst. Het zou wel fijn zijn als de bezorger goed verstaanbaar praat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gert
24 september 2021

Goede communicatie en heerlijk eten.

Saskia Heining
22 september 2021

Altijd lekker! Altijd vers. Altijd snelle bezorging.

JT
21 september 2021

Zoals altijd heerlijke pokebowl!

Boelen
20 september 2021

Helaas dit keer echt niet lekker veel te veel saus door de pokebowl proefde de ingrediënten niet meer. Daarnaast ontzettend veel bonen bijna geen sla en weinig tempura sea weed. Was echt niet lekker paling was ook veel te taai jammer na een paar happen weg gedaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monica
12 september 2021

Inmiddels zijn wij al een tijd vaste klant en dik tevreden over zowel de kwaliteit van de Pokebowls als de bezorging. Vandaag zelfs weer binnen 20 minuten onze bestelling thuisbezorgd. Top! 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annet
12 september 2021

Snelle bezorging, vriendelijke bezorger, heerlijk eten, lekker vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ben
12 september 2021
Juliet de Lange
8 september 2021
H
4 september 2021
Marian
4 september 2021

Het was weer heerlijk

Groeneveld
3 september 2021

Dit keer was de ananas vergeten.

Tanya
31 augustus 2021
Douwe
31 augustus 2021

Verrassend lekker en een aanrader. Bezorging was eerder dan gevraagd

Eveline
30 augustus 2021

Top kwaliteit, heerlijk en precies op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jenita
30 augustus 2021

Heerlijke pokebowl, en keurig op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joran
29 augustus 2021
aliewies.marc@home.nl
28 augustus 2021
Johan Compagner
23 augustus 2021
R nijboer
22 augustus 2021

Ik heb circa 40 keer besteld bij jullie en altijd echt helemaal perfect. Echter vandaag bij de zalm fiesta veel mais ipv mango wat een echte afknapper was. Ook mijn vriendin was deze keer ontevreden met de kwaliteit. Dus voor deze keer slechts een ster maar gemiddeld voor alle bestellingen samen nog steeds een dikke vijf sterren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De vries
21 augustus 2021

Heerlijk

Iwan
20 augustus 2021

Top service: bestelling miste de tonijn. Na een telefoontje werd binnen 10 min. een bakje tonijn alsnog na gebracht. 👍🏻

ben
18 augustus 2021
Moniek van Dijk
17 augustus 2021

Erg lekker eten. Ik kreeg helaas alleen rijst in plaats van de nachos die ik besteld had.

Joanita Dijkstra
16 augustus 2021

De vergeten zalm werd meteen heel professioneel nagebracht. Goede service

Yolande Verreij
16 augustus 2021

Heerlijk zoals altijd

Marjet
13 augustus 2021

Was weer superlekker en snel bezorgd!

Sol
11 augustus 2021

Top!

Bert Brinkman
11 augustus 2021
Daan
8 augustus 2021

Super lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
8 augustus 2021

Ontzettend lekkere pokébowls, zo goed!! Super vers, heerlijk van smaak en nog warm. Enige aandachtspunt is dat we lang hebben moeten wachten op de bezorging, de loempia's waren daardoor slap. Maar het was het wachten meer dan waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

B.soliman
7 augustus 2021
Inge
7 augustus 2021

Veel te vroeg bezorgd! De eerste keer dat de bezorger kwam was ik nog niet thuis. De tweede keer was het 20.50 uur. Ik had besteld voor 21 uur. Voor de rest alles perfect. Aardige bezorger.

Ed
6 augustus 2021
Floor
6 augustus 2021

Sushi bowl zat enorm door elkaar waardoor het meer een sushi soep leek, erg jammer! Hierdoor was de saus ook te veel door de bowl heen geraakt en dit kwam niet ten goede aan de smaak helaas!

stanny
2 augustus 2021

voor de tweede keer een heerlijke Poké Bowl gegeten. Een echte aanrader! Het valt ons wel op, dat er niet elke keer dezelfde ingrediënten in de bestelde Bowl zitten. kan uiteraard prima, maar dan is het wel goed om dat ook vooraf te vermelden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda
2 augustus 2021

Ik heb 2 keer achter elkaar gehad dat er geen bestek en soja saus bij geleverd werd terwijl ik het wel heb aangegeven en het stond ook op de bon. Zeer vervelend.

Yolande Verreij
1 augustus 2021

Zoals altijd heerlijk!!

G. V B
31 juli 2021

Op tijd , vaak besteld en lekker.

Eddy Puryanto Vos
29 juli 2021

Ze waren de paling vergeten toe te voegen. Gebeld en werd netjes nabezorgd. 👍🏽

Myrna Vierbergen
28 juli 2021

Altijd lekkere poke bowls. Bij "zo snel mogelijk" bezorgen kwam het binnen een half uur! Lekker snel.

Janine Kaya
27 juli 2021

Heerlijke ingrediënten, prima op tijd bezorgd

Erik
26 juli 2021

Heerlijke bowls, snel bezorgd

Monica Heijman/Jongejan
23 juli 2021

Doet zijn naam eer aan. De beste pokebowls. Goed gevuld en altijd op tijd of zelfs eerder bezorgd dan gepland.👍🏻

Benita
22 juli 2021

Supersnelle levering, vriendelijke bezorger en heerlijke Poké Bowl

Goossens
19 juli 2021

In 1 woord: Het blijft ENAK (heerlijk) eten!!! Ga vooral zo door!!!👍👍👍👍👍👍🥳🎉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ellen
19 juli 2021
G. v B
18 juli 2021

Snel en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

KG
17 juli 2021

Goed gevuld en lekker!

Sellis
15 juli 2021

Eten was super, wij vonden dat we alleen dat we te lang moesten wachten op onze bestelling

Yvette
15 juli 2021

slappe garnalen slechte communicatie

ben
12 juli 2021

Altijd lekker !

T v T
11 juli 2021

Het is niet constant de zelfde kwaliteit. Dit keer wel warme fried shrimp maar ontzettend weinig sla en saus in de bowl. Jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G v B
11 juli 2021

Snelle bezorging en eten was lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark
8 juli 2021
Beau
8 juli 2021

Vriendelijk personeel. Zelfs een last minute wijziging was geen probleem

JT
8 juli 2021

Kwaliteit, smaak en hoeveelheid alweer dikke prima zoals altijd! Bezorger hartstikke aardig maar een uur moeten wachten nadat we bestelden vinden we aan de lange kant (zijn we ook niet gewend van Poké Bowl King).

Dirkje
8 juli 2021

Lekker behalve weer de mango stukjes. Die waren zo overrijp dat het slijm was. Als je die niet neemt is het heerlijk eten.

Teek awee
3 juli 2021

Deze was super, niet altijd dezelfde kwaliteit maar deze was echt perfect klaargemaakt

J
3 juli 2021

Bezorger zat niet op te letten, reed paar keer voorbij en stond ook nog met bekenden te praten terwijl wij al ruim een uur op ons eten zaten te wachten. Dit zijn we niet gewend van Poke Bowl King, die zijn anders altijd snel met bezorgen.

Dennis
2 juli 2021

Snelle en vriendelijke bezorging. De bowl was zoals altijd vers en lekker.

Annelien
30 juni 2021

Helaas niet meer zo smaakvol als dat ik gewend was

Nathalie
30 juni 2021

Zoals altijd, super lekker!!!

Gerda
28 juni 2021

Super als altijd en aardige jongens 😃

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janke van der Hooft-Kamp
27 juni 2021

Heerlijjk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M.
27 juni 2021

Beste pokebowl in de omgeving en strakke service. Altijd correct en op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G. v B
27 juni 2021

Smaakt heel lekker, bezorging wat langer dankzij voetbal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sasja
26 juni 2021

Makkelijk besteld via de app en snelle bezorging! Prima..👍

Roks
26 juni 2021

Heerlijk gegeten. Prima service. Bezorging op afgesproken tijdstip. Top

Gina
25 juni 2021

Vlotte afhandeling. Bezorging heel erg op tijd. En heel erg belangrijk: héérlijke Poké bowls.!!

ben
22 juni 2021

Altijd lekker!

Rubon
22 juni 2021

Goeie, snelle service, erg lekker eten. Fijn om iets af te kunnen halen dat niet algeheel slecht voor je is.

Gerard
21 juni 2021

Lekker en snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jorg
20 juni 2021

Lekker en precies op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annie
20 juni 2021

Lekkere Poke Bowl alleen de mango was overrijp, vieze draadjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

HenkV
19 juni 2021

Elke keer is het een top gerecht Echt één aanrader

EJ
18 juni 2021
Rian
17 juni 2021

Goed gevulde poke bowl die heerlijk smaakt. Leveren op aangegeven tijd of zelfs eerder.

Veldhuis
16 juni 2021

Bezorger rijdt met scooter over de smalle stoep tussen de huizen en auto’s door in een kinderrijke straat

Doun
16 juni 2021

HEERLIJK

Sienie
15 juni 2021
Gerard
13 juni 2021

Het was weer lekker, en snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nathalie
12 juni 2021

Altijd lekker en aardige bezorgers!

Femke
9 juni 2021

Altijd snelle bezorging en heerlijk eten. Helaas zat er vandaag een groot stuk plastic in, maar dat is de enige keer geweest dat er ook maar iets niet beviel. Ik raad deze plek aan!

Lagerburg
9 juni 2021

Heerlijke frisse fiesta-bowl met pindasaus-dressing genomen. Smaakte voortreffelijk.

sheila
7 juni 2021

zeer snel en lekker fris

Inge
6 juni 2021

Mango was helaas niet rijp en de crunchy seaweed was ook erg slof. Mindere kwaliteit dan normaliter helaas De rest was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

roy
6 juni 2021

eerste keer besteld en zeker voor herhaling vatbaar! Heerlijk en zeker verse groenten. En ook snelle bezorging!

R van dijk
6 juni 2021

De bowls zijn heerlijk en normaal gezien geen klachten echter afgelopen vrijdag (4 juni) om 19.15 besteld, levertijd werd aangegeven op 20.15 dat kan op een drukke vrijdag. Echter werd de bestelling pas om 21.15 geleverd. Ik was de soep uit blik al aan het opwarmen. Ondertussen van alles geprobeerd om contact te krijgen, bellen, mail, sms + contactformulier website maar niets was te bereiken. Gezien het erg verlate tijdstip had ik wel contact ( telefoontje of ander berichtje verwacht) nu kon alleen de bezorger sorry zeggen voor iets waar hij wellicht niets aan kon doen en wij niets aan hadden.

Peter Korpershoek
4 juni 2021

We zijn echt zwaar teleurgesteld en denken erover om andere mensen te waarschuwen om hier een bestelling te doen. 1. Een uur te laat bezorgd (21.05 ipv 20.10) 2. Telefonisch niet bereikbaar (continu in gesprek of telefoon ernaast 3. Verkeerde bestelling. We hadden de tonijn met andere saus. Dit was niet gebeurd waardoor mijn vrouw de bowl niet lekker vond.

Monique
3 juni 2021

Heerlijk gegeten. Levering kwam wat later.

David
3 juni 2021

Eten was heerlijk als altijd. Bezorging helaas niet goed. Tijdsbestelling gedaan voor 16:30, om 16:45 gebeld en toen was het net onderweg. Maar bezorger kwam pas om 17:30. Vervelend als je met een werkpauze zit en je aan pauzes gebonden bent.

Gerard
2 juni 2021

Het was weer heerlijk, en snel bezorgd.

Dylan
31 mei 2021

Echt super in alles. -Eten top (5/5) -Bezorgen top (5/5) -Klantvriendelijkheid top (5/5) Poké Bowl King is zekers één van de beste tentjes in Zwolle.

Marije
31 mei 2021

Super lekker eten en een hele snelle service!

B.Posthuma
28 mei 2021

Hij was niet zo goed als ik gewend was helaas. Hij was zelfs magertjes. De boontjes ontbraken en de mango. Ja drie stukjes ofzo. Was het druk of zo. Kom hem in het vervolg zelf wel ophalen, dan is ie altijd perfect. Jammer!

A W
25 mei 2021

Eten was heerlijk, alleen jammer dat de green samosa niet was geleverd. Verder prima. Vers en snel bezorgd

Sander
25 mei 2021

Goede porties, stond keurig klaar bij afhalen. Smaak uitstekend, lekker veel groenten.

Lorenz
24 mei 2021

Mijn bestelling was volledig fout gegaan, ik had sla en rijst ipv alleen Rijst, mango ipv ananas en komkommer ipv zeewier. Op het bonnetje stond dit wel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gis
23 mei 2021

Lekker gegeten, ik zit goed vol! Alleen zou het mooi zijn als de deksel wat hoger zit zodat het eten er netter uit ziet, nu werd het plat gedrukt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Romy
22 mei 2021
Ellen
22 mei 2021
Petra
22 mei 2021

Snelle levering en super lekker eten, was eerste keer voor mij. Helemaal heerlijk

Stephan
22 mei 2021

Heerlijke smaken en altijd vers en goed gevulde bowls. De Rainbow en Siësta zijn hier favoriet.

Lieke
21 mei 2021
Simone
20 mei 2021

Altijd lekker, vers, veel en uitgebreid. De beste pokebowl.

Nathalie
15 mei 2021

Het eten van Poké bowl King is zo lekker! Echt een aanrader.

Gerlinda Tardy
13 mei 2021

Het was weer heerlijk!

Piet
10 mei 2021

Als altijd weer lekker, maar weer is de gember vergeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
9 mei 2021

Altijd heerlijk

Nathalie
9 mei 2021
B.Posthuma
8 mei 2021

Was weer prima 👌

Ellen
6 mei 2021
Sam
5 mei 2021
Jansen
3 mei 2021
Dorenda
1 mei 2021

zoals altijd weer geweldig. bezorging optijd en een goed gevulde bowl.

ben
1 mei 2021

Top!

Flower
30 april 2021

Goede kwaliteit ingrediënten, custom bowls te maken is echt top. We hebben genoten! Bezorging was iets later, niet erg, vast de drukte, is de ruimte waarin het nog beter kan. Graag nog eens! A+

SJ
27 april 2021
Kim
27 april 2021

Lekker, op tijd bezorgd, perfect. Ga hier nig wel vaker bestellen

Sandra De Jong
27 april 2021

Super lekker goede service

Van den Berg
26 april 2021

Helaas kwam ik er thuis achter dat de paling die ik extra besteld had, ontbrak. Heel jammer. De spicy zalm was helaas geen sashimi met pittige kruiden of marinade maar eerder iets van gekookte zalm, wat ik minder lekker vond.

Ileen van Gurp
26 april 2021

De pokebowls zijn echt super vers en lekker gemaakt! De toppings zijn ruim voldoende en ik raad iedereen deze pokebowl zaak aan :)

Nathalie
26 april 2021

Super lekker eten en een goede en snelle bezorging!! Ik bestel hier ondertussen bijna wekelijks. :)

Anoniem
26 april 2021

Snel geleverd en erg lekker. Grote porties!

Bert
19 april 2021
Walt
16 april 2021

Altijd goed en altijd lekker.

Nicole
16 april 2021

Helaas was men mijn bestelling vergeten te bezorgen. Na een telefoontje alsnog ontvangen maar jammer omdat dit een verjaardagsetentje was voor mijn zoon zijnde 21e verjaardag.

Linda
15 april 2021
Ronald Sipsma
14 april 2021

De kwaliteit van het eten wat prima op orde. De bestelling is binnen de aangegeven tijd bezorgd was echter helaas niet helemaal juist. Wij wilde graag de Salmon Fiesta met geflambeerde zalm aangezien er een zwangere vrouw bij was. Dus ik heb gebeld maar moest het toch via de site bestellen en in de beschrijving zetten. Helaas is de beschrijving niet goed gelezen en hebben we zelf de zalm eruit gevist en gebakken. Dat was jammer maar het eten was heerlijk.

Jonker
11 april 2021

Altijd heel erg godd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marlies
11 april 2021

We hadden een bestelling gedaan die om 18.00 uur bezorgd zou worden. Om 18.30 uur nog niets ontvangen, dus maar gebeld. Kregen een redelijk geïrriteerd persoon aan de telefoon die ook niet wist wanneer het zou komen, maar we moesten maar gewoon wachten. Het zou vast snel komen.. om 18.45 uur werd het gelukkig bezorgd. Maar de springrolls waren koud en de tofu zo taai als wat. Het gaat de laatste tijd wel vaker fout, jammer poke bowl king, want jullie hadden het eerder beter geregeld dan nu.

Jager
9 april 2021

Heerlijk!

Gerlinda
8 april 2021

Het was weer goddelijke lekker!

Romy
8 april 2021
Jessica
6 april 2021

Altijd heel lekker en goed op tijd!

Jamie
6 april 2021

Vegetarische pokébowl besteld, waar krab in zat. Hierover gebeld en uitgelegd dat ik geen vlees en vis eet. Vervolgens wordt mij ter compensatie voor de volgende keer gefrituurde garnalen aangeboden, wat natuurlijk een hele leuke grap is, maar hij bleek serieus te zijn. Helaas mijn eten niet op kunnen eten en verwacht uiteraard netjes mijn geld terug want een volgende keer is zeker niet voor herhaling vatbaar.

P.
6 april 2021

Weer erg lekker! (Maar helaas zat de bestelde gember er weer niet bij.)

A.B.
5 april 2021

Heerlijk!! Lekker vers, ziet er mooi en lekker uit en zo smaakt het ook!

Edwin
31 maart 2021

Alles klopt !

Anita
30 maart 2021

Bestelling werd een half uur te laat bezorgd, maar de poke was gelukkig superlekker!

Wendy
30 maart 2021

Nette en snelle service. Een kleine fout in de levering werd prima opgelost. De maaltijd was zoals altijd erg lekker.

Bert
27 maart 2021
Anoniem
26 maart 2021

Heerlijk vers bereid en een grote portie!

E.
26 maart 2021

Heel lekker gegeten, maar een half uur later bezorgd dan aangegeven....

Willem Uitentuis
22 maart 2021

Helaas geen 5 sterren zoals van jullie gewend, bijna iedere week... De hapjes waren namelijk koud en het duurde allemaal iets langer dan gewend. Wellicht de weg kwijt geraakt...?

DP
21 maart 2021

Ik bestel met grote regelmaat pokebowl, echter was het de laatste keer gewoon niet goed. Bijna geen groentes en zeer veel tortilla’s. Hier betaal je voor 2 porties dan 30 euro voor. De duurste chips die ik in tijden gegeten heb.

Stefan
20 maart 2021

Altijd super vers en op tijd klaar.

B. Posthuma
16 maart 2021

Hij was weer prima! 👍

Nathalie
12 maart 2021

Het was echt super lekker en ik ga hier zeker vaker bestellen! De bezorging was een half uurtje te laat maar de kwaliteit van het eten maakte het helemaal goed!

Bert Brinkman
6 maart 2021

Normaal gesproken altijd heel goed, maar vandaag was de bezorger 45 minuten later en waren de mini-loempia’s al koud.

M. Bello
4 maart 2021

Weer genoten zoals altijd. Top!

Gerlinda
3 maart 2021

Het was weer gigantisch lekker!

Eva
2 maart 2021
Karin
1 maart 2021

Heerlijke poké bowl, met verse ingrediënten. Goed formaat portie. Bezorging was snel. Kortom: Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dan
27 februari 2021
Jaco
26 februari 2021

Sneller dan verwacht. Lekkerder dan gehoopt. Mooie volle bowl met voldoende zalm en tonijn en knapperige wasabi nootjes. Heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar!

Ingeborg
26 februari 2021

Bestellen hier vaak, altijd erg goed! Dit keer was onze bestelling helaas aan anderen meegegeven. Zij kwamen terug, omdat dit niet hun bestelling was. En het werd aan ons overhandigd. Dat was even gek. Maar nog nooit iets te klagen gehad!

Sienie
24 februari 2021

Zeer smakelijke pokebowl . Keurig op tijd en voor het oog perfect. Kwaliteit zeer goed. Compliment van deze kant en zeker een aanrader.

Willem
22 februari 2021

Prima kwaliteit! Aanrader!

Petra
20 februari 2021

We hebben nog weinig ervaring met deze gerechten maar het smaakte heerlijk en ziet er verzorgd uit. Ik heb deze keer voor een basis van slamelange gekozen en dat maakt het minder zwaar op de maag. Bezorging is keurig maar zou graag een update krijgen als het later wordt dan de afgesproken tijd

Anoniem
17 februari 2021

Bezorging was half uur te laat. Waren meerdere bowls besteld en sommige ingrediënten zaten in de verkeerde bowl. Was wel lekker allemaal, op de tofu na. Die is echt gortdroog en smaakloos. Dat kan echt beter. Heb hier vaker besteld en toen was het meestal wel op orde (op de droge tofu na dan, want die is er al een tijd zonder echt ander vegan alternatief). Jammer dus. Zou in de toekomst wel weer bestellen. Volgende keer hopelijk weer beter!

Nijboer
14 februari 2021

Smaakte uitstekend. Op tijd klaar om af te halen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ben
14 februari 2021

Lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martine
12 februari 2021
Willem
4 februari 2021

Heel erg goede kwaliteit van het product. Aanrader!

Robs
4 februari 2021

Heerlijk, wel jammer dat het in plastic schaaltjes zat ipv karton/papier. Fijne bestelpagina, snel mee klaar en de richttijd wordt aangegeven. Ook fijn dat je niet 5 mailtjes krijgt waar de scooter nu weer rijdt :-).

Marielle
1 februari 2021
Hanny en Marijke
31 januari 2021

geplaatste opmerking is niet gelezen. supersnelle bezorging!! complimenten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brouwer
31 januari 2021

Op tijd en erg smaakvol.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sebastiaan
31 januari 2021
Ruud
28 januari 2021

Snelle bezorging en weer lekker als altijd!

Sienie
28 januari 2021

Uitstekende kwaliteit tegen een redelijke prijs. Snelle levering door vriendelijke bezorger

yolande verreij
24 januari 2021

Smaakte heerlijk en weer lekker vers. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nijboer
23 januari 2021
Lindy
23 januari 2021

Super lekker. Verse producten.

Hennie
22 januari 2021

Heeerlijk!!!

Marloes knol
22 januari 2021

Alles was weer prima en goed! Ik had alleen verzocht om de pokebowl te maken met alleen sla en de rijs apart te doen. Dat was helaas niet gebeurd. Volgende x beter.

Dick
19 januari 2021

We bestellen regelmatig en eten er smakelijk van. Hmmm heerlijk!

ben
19 januari 2021

Top !

Ruben
17 januari 2021

Goeie Service, Goed eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther
16 januari 2021

Heerlijke zelfs samengestelde bolws. Zo voor ieder wat wils. Vers,netjes opgemaakt en verpakt. Ondanks sneeuw keurig op tijd geleverd. Aanrader !

Roland
11 januari 2021

(al)weer/nog steeds super kwaliteit. Poké Bowl King heeft in mijn ogen geen concurrentie in Zwolle

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sperret
10 januari 2021

Super kwaliteit poke bowl en goede bezorging!! 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sienie
10 januari 2021
Bert Brinkman
5 januari 2021

Lekkere Pokebowls met verse ingrediënten.

Hillianne
3 januari 2020

Altijd lekker en betrouwbaar! Enige tip zou zijn om allergieïnformatie duidelijk bij de gerechten weer te geven. Verder altijd lekker en snel bezorgd!

Marjolein
2 januari 2020

🤤

Joyce
2 januari 2020

Levering op aangekondigde tijd. De poke bowl smaakte (opnieuw) erg goed!

Steen
27 december 2020

Prima verhouding rijst en toppings. Vers en lekker. Echter de hoeveelheid is zwaar teleurstellend voor de prijs. Bijna oplichting voor €10, 95 een half kopje rijst, komkommer en mango, 2 garnalen. Als het bakje leeg is heb je nog steeds trek. Volgende keer maar weer een simpelere keus van blue Sakura, dan heb je je buik wel vol. Kwaliteit perfect Hoeveelheid diep triest

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingeborg
25 december 2020

Levering en kwaliteit is super! Snel weer!

Marie
17 december 2020

T was weer heerlijk. Zalm en kip bowl Alleen verbaasd dat we voorgaande keren meer in de bakjes hadden zitten. Smaakte verder goed

Max
12 december 2020

Zoals altijd top voor elkaar!

Maike
10 december 2020

Altijd lekker!!! Mijn jongens zijn er echt dol op..

Marloes
9 december 2020

Eten was erg lekker, vooral de supreme! Helaas werd de toegevoegde opmerking niet gelezen waardoor er een product in zat die ik niet lekker vond. Even gebeld en de service was heel netjes. Ze wilde wel een nieuwe klaar maken, dit hoefde voor mij niet want dat vind ik verspilling, maar wel netjes aangeboden! Hopelijk wordt het de volgende keer wel goed gelezen :)

Annerieke
7 december 2020
Amy
6 december 2020

Eten was erg lekker maar zat helaas geen bestek bij...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ben
1 december 2020

Super lekker !

Marian
22 november 2020

Super snel waren jullie in het ziekenhuis zo kon ik toch wat eten tijdens het wachten op de operatie van mijn zoontje. Saus in apart bakje zodat de garnalen niet klef werden en het zeewier in folie dus die ook nog super knapperig. Perfect

Onbekend
21 november 2020
Debora
19 november 2020
Vera
13 november 2020

Heerlijk!

Maria
8 november 2020

Heerlijk eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda
7 november 2020
speek
7 november 2020

bezorging zeer snel eten van zeer goede kwaliteit

Marie
6 november 2020

T was weer heerlijk net als voorgaande keren! Alles volgens afspraak bezorgd.. klasse

Miranda
3 november 2020

Super snel bezorgd, hartstikke lekker! Wederom genoten van ons eten.

Maja
31 oktober 2020

Smaak is altijd voortreffelijk en keurig op tijd bezorgd! (zelfs iets te vroeg) Een aanrader!

Gerlinda Tardy
30 oktober 2020

Het was weer heerlijk! Hier wordt een mens blij van ☺️

Nick
28 oktober 2020

Heerlijk weer alleen jammer dat er geen jalapeno in zat

Moocje65
26 oktober 2020

Sinds maart dit jaar (Coronacrisis) de Pokebowl ontdekt en erachter gekomen dat Poké Bowl King de beste heeft. Prijs/kwaliteit verhouding top. Bezorging op tijd. Wij zijn helemaal fan van de Fiesta.👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joanita Dijkstra
25 oktober 2020

Helaas zat mijn zalm er niet bij en ik proefde de terryaky saus niet. Dus iets minder tevreden dan normaal Grt Joanita

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Britt
25 oktober 2020
Debora
23 oktober 2020

Ik heb bij meerdere aanbieders sushi/pokebowl besteld. Eerlijk, ik vind jullie de beste :)

Esther
23 oktober 2020

De bowl was heerlijk maar zelf mis ik toch de sojasaus.

Irene Derckx
21 oktober 2020

Het eten werd snel bezorgd en was erg lekker. Ik heb een paar keer gebeld nadat het eten werd bezorgd, want ik heb een kleine poke bowl ontvangen ipv een grote pokebowl zoals besteld. Ook had ik 2 ebi tempura erbij besteld en beiden niet ontvangen. Dit vind ik erg jammer, vooral omdat ik vaker bestel en het normaal wel goed gaat. Ook vind ik het bijzonder dat er niet werd opgenomen.

Lisanne
21 oktober 2020

Heerlijk eten en snelle bezorging!

B. Posthuma
19 oktober 2020

Gewoon goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maaike
17 oktober 2020
Joan
17 oktober 2020

Altijd erg lekker en meestal ruim op tijd bezorgd

Marcia
17 oktober 2020

Heerlijk zoals altijd een lekker snel bezorgd!

Poké lover
16 oktober 2020

Heerlijk, en zo ruim in gadgets, love it!

Lisa
11 oktober 2020

Hele snelle bezorging! Al heel vaak besteld en er erg positief over!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ben
10 oktober 2020
J L
28 september 2020

Ik had vandaag bij jullie 2 Poke bowls besteld, en in 1 van de poke bowls zat er dus een groot lang stuk plastick wat ik dus in mijn mond kreeg en als ik dat niet had gevoelt had dan was het vast gaan zitten in mijn keel. Wij hadden naar jullie gebeld en ik kreeg dus een nummer van een medewerker van jullie en ik moest daar een foto naar toe sturen dat deed ik, tot nu toe heb ik nog steeds niks ontvangen op mijn bericht en foto's. Ik vind het jammer dat jullie slechte service leveren en slecht commuseren. Ik heb zelf mijn pokebowl weg moeten gooien want ik durfde het niet meer te eten. Ik hoop dat jullie daar wat aan doen.

Jenny Engberts
27 september 2020

Super. Kwaliteit hoog.heerlijk. Snelle bezorging Rond UIT SUPER. werd zelfs gebeld,had foute bestelling door gegeven,dank hier voor

Paul
26 september 2020
ben
23 september 2020
Sanne
19 september 2020

Heerlijk! Lekker veel ook van alle ingrediënten!

HP Havers
19 september 2020

Erg lekker en goed gevuld met verse producten

Sheila
17 september 2020

Ruime portie met veel vis en verse ingredienten. Ruim op tijd geleverd.👌

Max
13 september 2020

Zoals altijd: heerlijk!

Marleen
13 september 2020
Wr
6 september 2020

Verkeerd bezorgd, uiteindelijk goedgekomen. Extra cru chy seaweed besteld, zat amper wat op. Normaal perfect!

Denise
3 september 2020

Bestelling was mooi optijd, maar bij het afhalen geen goede indruk achtergelaten. Er stonden 5 jongens te klieren in een kleine keuken, geeft geen fijne sfeer af voor het afhalend publiek. Ook waren de verhoudingen van de pokebowl niet goed waardoor de smaak erg tegenviel.

Nick
31 augustus 2020

Erg lekker weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
31 augustus 2020

Niet zoals ik van jullie gewend ben... weinig saus waardoor het vooral rijst smaak was, weinig massago en zeer weinig avocado. Normaal altijd lekker veel saus en topping maar viel erg tegen de afgelopen 2x

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans Peter
24 augustus 2020

Goed en rijk gevulde poke bowl. Erg lekker👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Perret
22 augustus 2020

Bestelling super snel ontvangen en voldeed volledig aan de verwachting, we hebben genoten!

Stef Haarman
15 augustus 2020

Echt obsessed met deze pokebowls, ik ga er zeker nog een keer heen!

Claudia
14 augustus 2020

Heerlijk, vers en snel geleverd!

Joosje
11 augustus 2020
Laura
10 augustus 2020

Porties zijn erg goed. Ik ga voor de large, zodat er wat overblijft als lunch de volgende dag en dat is ruim voldoende. Groot pluspunt dat je zoveel vis krijgt en ik ben zeer tevreden met alle keuzeopties voor toppings e.d. Alleen jammer dat de bezorgservice geen tijd aanpast of laat weten als ze later zijn. Op zich geen probleem als het druk is, maar het is wel fijn om te weten, dan kan je er rekening mee houden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jansen
10 augustus 2020

Snel klaargemaakt en zeer lekker eten. Goed gevulde bowl en waard voor het geld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

B. Posthuma
3 augustus 2020

De kwaliteit was prima maar het was een kleine portie. Ik ben beter bij jullie gewend.

Jasmijn
3 augustus 2020

Lekkere bowls met veel verschillende ingrediënten. De bezorging was ook sneller dan in eerste instantie aangegeven! Top service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joan
26 juli 2020

Was supersnel bezorgd en erg lekker!

L.
24 juli 2020
Omed
20 juli 2020
XxxX
20 juli 2020

Super snel en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johan
20 juli 2020

Het was weer erg lekker en de bezorging was snel (sneller dan ze via de mail aangaven)

Marie
15 juli 2020

Was weer heerlijk

Natasja van Damme
13 juli 2020

Het eten is erg lekker, maar wat een super slechte service! Gisteren kwam de bezorger bijna een uur eerder dan online besteld, en waren wij nog onderweg naar huis. We hadden bewust om een bepaald tijdstip gevraagd, omdat we dus nog in de auto zaten. We wilden het eten een kwartier na thuiskomst hebben. De bezorger, die veel te vroeg dus voor onze dichte deur stond, weigerde op een later moment terug te komen of te kijken of buren de bestelling wilden aannemen en liet na een onvriendelijke discussie de bestelling achter bij de voordeur, in de volle zon! Echt achterlijk! En bij een telefonische klacht daarover ging het bedrijf (net als de bezorger) alleen maar agressief in de beschuldigende discussie: wij zouden de bezorgtijd verkeerd hebben ingevuld. En nee, zij konden geen fout gemaakt hebben. Bij eerdere bestellingen waren de bezorgtijden ook niet juist, zat voedsel vaak ondersteboven in verpakking zodat saus er uit liep, en kregen wij items die we niet besteld hadden. Voor ons is

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ben
10 juli 2020
Esther Groeneveld
10 juli 2020

Super lekker en snel bezorgd