Beoordelingen van Poké Bowl King Zwolle

Recente recensies

5.0
Sg
29 september 2022

Goede snelle bezorging nette bezorgers

Patrick Jansen
26 september 2022
Kalle
23 september 2022
Brenda
21 september 2022

Er was gevraagd in stokjes deze waren helaas niet aanwezig

Vonnie
14 september 2022

Voor afgesproken tijd bezorgd en lekker

Maike
7 september 2022

Het was weer heerlijk

Walda Schotkamp
24 augustus 2022
Groeneveld
24 augustus 2022

2 Verkeerde bestellingen gekregen. Gebeld, er werd opnieuw de goede bestelling opgenomen via de bon! Er zou z.s.m. 2 nieuwe PokyBowl's worden bezorgd. Na 1 uur nog niks, weer gebeld. Het is vergeten over te dragen, daarom nog niks gekregen. De verkoper was onduidelijk, niet verstaanbaar en niet probleemoplossend. Ik heb een slokdarm probleem, dus ik had wat specifieks besteld. Nu een gedeelte eruit gevist en gegeten. Ik vond het heel jammer en bestel dan ook niet meer bij Poky Bowl King.

Marjolein
23 augustus 2022
Alison
21 augustus 2022

Eten was super! Had alleen wel aangegeven dat ik cash zou betalen maar de bezorger had geen wisselgeld mee. Uiteindelijk dus maar extra fooi gegeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yolande
21 augustus 2022

Het was weer smullen en super vriendelijke bezorger!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Scholten
21 augustus 2022

Super lekker, en zeer goede en snelle bezorging echt een aanrader! TOP

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marleen
15 augustus 2022

De bezorging was wel wat laat maar dat vinden wij op zich niet zo erg. We bestelden vrij laat op zondag dus geen probleem. Helaas nu wel al een paar keer een aantal toppings niet ontvangen. Gisteren bij beide zalm Pokebowls geen seaweed en geen wasabi nuts. Echt wel een gemis.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lies
13 augustus 2022
Yolande
11 augustus 2022

Als vanouds. Heerlijk!!

Josee Hoek
8 augustus 2022

Bijna elke keer ontbreekt er wel iets. Daar hebben we eigenlijk nooit iets van gezegd, maar gisteren ontbrak bij mij de crunchy seaweed, terwijl ik daar 2 porties van moest krijgen, ik word er nu wel een beetje flauw van.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

David
6 augustus 2022
van Esch
4 augustus 2022

Veel te veel saus, dat was het enige dat we proefde. zonde.

SL
3 augustus 2022
Maartje moorman
1 augustus 2022

Erg goed eten. Had gebeld voor extra sojasaus. Zou geregeld worden. Werd uiteindelijk bezorgd zonder sojasaus. Erg jammer.

Jackie
20 juli 2022

Goed, lekker en supersnel

Janneke
19 juli 2022

De 1e keer dat wij een pokebowl besteld hebben. Maar mijn man en ik vonden het heerlijk! Wij zullen hier vaker bestellen!

Danique
19 juli 2022

Mijn ervaring is dat er voorheen veel meer topping op ging dan nu. Twee keer crunchy seeweed erbij besteld als topping maar dit waren enkel wat korrels.. Verder hele snelle bezorging en vriendelijke bezorger.

Johan Compagner
18 juli 2022
Daniel
17 juli 2022

Altijd lekker... Snelle service en levering....

Mirjam
17 juli 2022
Jw Fritse
16 juli 2022

Snel bezorgd en altijd even lekker . Top. !

Lisa
13 juli 2022

Iets te vroeg, maar erg lekker. Goed gevulde bowl met veel toppings, niet karig. Zelfs extra dressing. Top!

Victor
10 juli 2022

Crispy Chicken bowl, top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Zoë
6 juli 2022

Hee lekker eten met veel toppings

Annelieke
2 juli 2022

Veruit de lekkerste pokébowl van Zwolle!! En heb ze allemaal geprobeerd, dus ik kan het weten! 😁😉

C
30 juni 2022

De bestelling kwam bijna een half uur te laat

Roy v Iersel
25 juni 2022

Mijn favoriete Poke Bowl plek. Altijd verse producten en de mango Chili saus is fantastisch.

Pauline
22 juni 2022

De pokebowl smaakte zoals altijd goed. Alleen liet de bezorging een uur op zich wachten en hield de bezorger zijn helm op terwijl hij voor de deur stond. Het was dat hij het tasje van poke bowl king liet zien anders had ik niet durven open doen.

Annette
21 juni 2022

We hadden vier verschillende vis Pokebowls. Die waren lekker behalve de paling. Daar vond ik geen smaak. Paling heeft toch een bijzondere smaak. Maar nee er zat totaal geen smaak aan. Jammer.

Marloes
12 juni 2022

Vers eten en meer dan genoeg. Met name nacho met zalm, goed gevulde poke bowl!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joanita Dijkstra
12 juni 2022

Aardige bezorger, belde netjes toen we hem niet hoorde dat de bestelling er was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Schreuder
11 juni 2022

Enige nadeel.....ze zijn té lekker. 😉

Mustafa
10 juni 2022

Ontbraken vorken / servetjes en was lichtjes koud (vandaar 4 sterren). Verder qua smaak, hoeveelheid, etc super!

Yolande Verreij
6 juni 2022

Zoals altijd heerlijk!! Ook heel fijn dat je zelf de samenstelling/ingrediënten kan bepalen. Dat doen andere restaurants die thuisbezorgen meestal niet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

K. Hop
5 juni 2022

Helaas kregen we een verkeerde bestelling. Werd wel snel opgelost. Tip: vermeld op de bakjes wat de inhoud is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ria
5 juni 2022

Het regende pijpenstelen, maar de bezorger op de fiets was super vriendelijk. Respect...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martijn Westerholt
30 mei 2022

Vorige keer duurde de bezorging erg lang. Dat heb ik achter gelaten in de review. Dat hebben ze gelezen, en meteen werk van gemaakt. Dit keer waren ze supersnel, en kreeg ik ook nog gratis cola om het goed te maken. Super gedaan Poké Bowl King!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maike
27 mei 2022

Gewoon zoals altijd, heerlijke pokebowl

Martijn Westerholt
25 mei 2022

Het eten was om 17:40 besteld, en zou rond 18:40 arriveren. Om 19:00 was het er nog niet, en heb ik maar even gebeld. Het zou er elk moment zijn, werd gezegd. Het was er uiteindelijk om 19:30. Het eten was inmiddels natuurlijk koud ;-). Ik snap dat het wel eens druk kan zijn, maar ik vind het wel zo netjes als er dan in ieder geval een korting voor een volgende keer aangeboden word ter compensatie.

Kelvin
25 mei 2022

Eerst keer was er wat mis gegaan, omdat er toen op dat moment niet echt een juiste oplossing geboden kon worden was ik nogal gefrustreerd. Deze week heeft de eigenaar me gebeld en het passend weten op te lossen. Het eten was er snel, het was goed en er valt niks slechts over te zeggen. Goed opgelost:)

TvZ
21 mei 2022
Marian
21 mei 2022

Super lekker gegeten, eindeloos lang gewacht..

Melvin
20 mei 2022
Tarja
16 mei 2022
15 mei 2022
Mireille Veneboer
14 mei 2022

Weer heerlijk gegeten! En supersnel bezorgd..👍

Max Heikoop
14 mei 2022
enviolo
11 mei 2022

De bestelling was dik in orde maar helaas was de bezorgtijd niet gehaald. We hadden onze bestelling om half 5 willen ontvangen maar deze kwam echter een kwartier later. Ondanks dat hebben we heerlijk gegeten.

Conny Demmer
7 mei 2022

Heerlijke pokebowl, makkelijk om te bestellen en supersnel bezorgt.

Annelieke
2 mei 2022

Veruit de lekkerste pokébowls van Zwolle (en ik heb er al veel ‘getest’, dit is mijn conclusie!). En altijd (super)snelle bezorging!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan Willem
2 mei 2022

Was voor mij mijn eerste poke bowl. Maar zeker niet de laatste . !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
1 mei 2022
Veldhuis
29 april 2022

Eten prima Alleen bezorger scheurt met zijn brommer over de stoep tussen de fietsen en auto’s door in een kinderrijke buurt Hij kan de scooter ook op straat laten staan en een paar passen lopen

Mireille
27 april 2022

Vriendelijke mensen, binnen de tijd bezorgd en het was weer een heerlijke Poké Bowl! 👍

Ben
25 april 2022

Super lekker!

Eline
24 april 2022

Erg lekker en vers, bezorging precies op tijd. 👌🏻

Marije
23 april 2022

Mango was helaas overrijp. Dradig en niet meer lekker van smaak. Dat was de vorige keer ook. Jammer! Want alle keren daarvoor hebben we juist hele goede ervaring gehad met jullie lekkere bowl.

Sevilay Tuncer
21 april 2022

Poke bowl is altijd lekker en vers. Bezorging komt altijd ruim op tijd. Vriendelijke mensen. Tot nu toe geen punten om op aan te merken

Esther
20 april 2022

Goede en snelle oplossing voor vergeten toppings!

Jojanneke
18 april 2022
M
17 april 2022
Jorg
14 april 2022

Heerlijke maaltijd! Vis was vers en kip was lekker knapperig.

Wouter van Halm
14 april 2022
Bert Brinkman
13 april 2022

Bezorger kon adres niet vinden en belde netjes op om te vragen waar hij moest zijn.

Carin
13 april 2022

de poke bowls waren heerlijk, veel verse groente en veel vis. Bezorging perfect op tijd

Ingrid
11 april 2022
B
9 april 2022

De zalm was niet heel smaakvol. Neutraal van smaak

Wilma
7 april 2022

Voorgaande pokebowls waren heerlijk, niks op aan te maken. Deze keer was de Tofu te lang gebakken en de extra's die ik bestelde zaten er niet als extra in. Ook miste ik een ingrediënt

Stef
6 april 2022

Heel snel na de bestelling een bowl op tafel die goed op smaak was. De bonen waren niet als verwacht maar wel fris van smaak.

Yoshua Gerritse
4 april 2022

weer 2 pokebowls besteld zoals altijd erg goed op 1 na bij 1 van de pokebowls was de rijst een soort pap mischien het laatste uit de rijstkoker dus die was niet te eten kan gebeuren natuurlijk in de drukte maar wel zonde want was echt niet meer te doen.

Yolande Verreij
3 april 2022

Als vanouds; heerlijk!

Martine
1 april 2022
Prima en heel lekker!
30 maart 2022
Wim
29 maart 2022

Eergisteren 2 grote bowls besteld. Helaas was 1 daarvan niet goed bereid waardoor mijn vriendin deze niet kon opeten (vegan). Deze was bereid met mayo/sriracha ipv de mango/chili saus die besteld was. Ook waren de crunchy tempura seaweed en edamame bonen niet in de bowl te vinden. Zelf heb ik inmiddels wel genoten van de bowls :) Nog een klein verzoekje. Zouden jullie eens kunnen kijken naar meer vegan poke's? De "Vuna" van Garden Gourmet is een aanrader!

Martine
28 maart 2022

Altijd heerlijk eten en snelle bezorging

Lisa
28 maart 2022

Heerlijke Pokebowl, snelle bezorging. Dit keer ontbrak echter één ingrediënt helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daniel
24 maart 2022

Alles top....

Daniel
22 maart 2022

Alles perfect.... Heel lekker, goede kwaliteit, snelle en vriendelijke bezorger.... Echte aanrader...

Anoniem
20 maart 2022

In een pokebowl was niet alles toegevoegd zoals de extra mango. Dat was erg jammer, ook omdat we ervoor betaald hadden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yade
9 maart 2022

top

ben
8 maart 2022
Enno van Brugge
7 maart 2022

Heerlijk! De Pokebowl met tofu mag wel wat pittiger en frisser.

Desiree
7 maart 2022
Irma Koetsier
7 maart 2022
Nadieh
6 maart 2022

Soms zit er wat meer teriyakisaus in dan andere keren, ruime hoeveelheid is beter, maar overall super tevreden en bezorging is altijd heel erg snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tahira
4 maart 2022

Heerlijke Pokebowl gehad. Verse ingrediënten. Lekkere dressing. Echt een aanrader!

ICS adviseurs, Loes van de Keuken
4 maart 2022

Alles prima en super lekker!! We hadden een bijeenkomst en hiervoor 22 pokebowls besteld. Diverse mensen hadden geen ervaring met pokebowls. Ze waren allemaal enorm enthousiast en gaven aan dat dit zeker voor herhaling vatbaar is. Ik heb jullie van harte aanbevolen. Ga zo door!! :-)

Regina
3 maart 2022

Heerlijk!

Sienie
1 maart 2022

Snel bezorgd en smaakt heerlijk

Jenneke
28 februari 2022

De nacho signature bowl bleek zonder rijst te zijn. Stond er ook niet bij, maar de pollo poke bowl (nr5) had dit wel en stond rijst ook niet bij. Bij poke bowl verwacht je toch ook altijd rijst. En de nacho waren helemaal gedrenkt in saus. De smaak was lekker maar veel te veel saus wat tegen ging staan na enkele happen. Terwijl nummer 5 bijna geen saus had en daardoor minder smaak had. En 5 was veel pittiger dan verwacht. Jammer want was onze eerste bestelling en viel dus erg tegen!

Janet
27 februari 2022

Ik ben niet iemand die snel van me zou laten horen, maar dat de bezorgers op badslippers aan kwam zetten terwijl die voetbal aan het kijken was vind ik toch wel een beetje jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fiona
27 februari 2022

Meestal is het eten er binnen een uur, dus dat is prima te doen. De pokebowl is heerlijk. Er wordt royaal ingrediënten in de bak gedaan, niets te klagen. Je proeft ook dat het vers is.

zahraa
26 februari 2022

dit was mijn eerste bestelling bij jullie ,de zalm was helaas te zoutig.. weinig granaatappel en kaas .. verder wel oke het was snel bezorgd.

Henry
23 februari 2022

Best wel bijzonder. Weer geen chopstiks weer geen soja weer geen gember

Reactie van Poké Bowl King

Beste, We leveren standaard geen stokjes/soja saus etc. Als u erom vraagt in de opmerking dan doen we deze met liefde erbij. Groetjes Poke bowl king

Desiree
21 februari 2022
Josnita
20 februari 2022

Snel, lekker en vriendelijke bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis Brouwer
18 februari 2022

Keurig optijd geleverd! We hebben het met veel smaak opgegeten!!!

Nikki
15 februari 2022

Het eten was ontzettend lekker. Meer ingrediënten dan rijst, waar ik er tevreden over was. Verder was het eten ook al iets eerder klaar dan afgesproken, waardoor we niet hoefden te wachten. Super!

Henry
14 februari 2022

Pokebowl was goed gevuld, echter: Geen tjopsticks Geen soja Geen gember Jammer

Mustafa Dailal
13 februari 2022

Echt heerlijke bowls!!!!!

Rachel
10 februari 2022

Heerlijk gegeten! Beste van Zwolle

S.G
10 februari 2022

Super snelle bezorging en eten is top.

Martine
8 februari 2022
Ingeborg Van Raalte
6 februari 2022

Helaas stond de bezorger aan de andere kant van Zwolle wat resulteerde in koude gerechten. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bar
5 februari 2022

Super lekker en heel snel bezorgd.

Leo
5 februari 2022

Super good👍🏼👍🏼

Letitia
3 februari 2022

Had verkeerde adres per ongeluk doorgeven . Wel goede postcodenummer. Was koopavond dus moet optijd eten in de winkel. Toen ik had gebeld waar mijn eten bleef had ik een heel onvriendelijke meneer aan de telefoon. Hij zei heb al 10 keer gebeld. Hij had 4 keer gebeld en ik mag geen telefoon tijdens werk dus een beetje vriendelijker aan de telefoon was wel klantvriendelijker geweest.

Daniel
3 februari 2022
DJ
1 februari 2022

Fijn op tijd en weer erg smakelijk!

Sanne
29 januari 2022

Lekker eten, goede porties, snelle bezorging

Yvonne
28 januari 2022

In de toelichting gevraagd om één poke bowl zonder edamame boontjes. Dat is helaas niet gelezen en dus kregen we beiden poke bowls met de boontjes.

Zwieber
26 januari 2022

goeie chap

Martine
23 januari 2022

De bezorging was 30 min. te vroeg. Liep zelf een rondje met de hond. Gelukkig was er iemand thuis.

erna
22 januari 2022

prima! mooi op tijd bezorgd! heerlijke pokebowl!

Esther
20 januari 2022

Ontzettend lekker, bezorging ook prima op tijd!

Willem Uitentuis
18 januari 2022
S. Tuncer
18 januari 2022

Heel snel bezorgd en erg lekker eten.

Wouter van Halm
14 januari 2022

Heerlijke Poké Bowl en vriendelijke bezorger. Top!

Bishoy
13 januari 2022

Lekker en snel bezorgd

Mustapha
12 januari 2022

Op tijd en lekker

Maynar Kartika
11 januari 2022
Marie
10 januari 2022

Prima altijd lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

-
9 januari 2022

erg lekker, maar niet gekeken naar de opmerkingen en deel van de bestelling vergeten 😅

G kemper
9 januari 2022

Wij hadden grote pokebowl besteld, maar lijkt dat deze stuk kleiner is tegenwoordig als voorheen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
2 januari 2021

Als ik een paar tips mag geven: -kook rijst in bouillon -leg groenten er netjes bovenop -saus apart -voeg gefruite uitjes of frietsticks toe -prop het niet als een grote samengedrukte massa in een bak dan zou de smaak veel beter zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne
1 januari 2021

Mooi op tijd bezorgd! En heerlijke poke bowl die ik zelf kon samen stellen. Enorm van genoten, zalm goed veel en vers alle ingrediënten!

Jenita
31 december 2021

Zoals altijd weer een heerlijke pokebowl en keurig op tijd bezorgd

Karel
30 december 2021

Heerlijke pokebowls, falafel is een aanrader!

Celvin
29 december 2021

De avocado was wat aan de harde kant, verder weer zeer goed!

Robin
29 december 2021

Het eten was er erg snel alleen zat er plastic in mijn eten en was de avocado zo hard dat het niet te eten was. Erg jammer want we bestelden hier graag

A
24 december 2021

Zoals altijd heel snel bezorgd, heerlijke poke bowl en super goed gevuld!

Karin
19 december 2021

Al vaker hier besteld, elke keer weer heerlijk!! Verse ingrediënten in de pokebowls, zelfs snacks als loempia's zijn nog knapperig en warm bij levering. Wachttijd is redelijk en prima. Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dijkstra
17 december 2021

Vaker besteld en voldoet altijd aan de verwachtingen. Genoeg voor 1 persoon en het is altijd weer lekker.

Eversen
17 december 2021

Er zit voor mij teveel vis in. De laatste twee bestellingen valt het eten niet goed. Buikpijn. We hebben vaak eten bij u besteld en dat was heerlijk. Veel groente en noten en meer lekkers. Helaas.

Lydia
15 december 2021
Cheyenne
13 december 2021

Sneller bezorgd dan verwacht en mijn aanvraag en extra betaling voor extra avocado was verwerkt, helemaal super, smaakte weer fantastisch!

Guido
13 december 2021

Heerlijk eten, precies genoeg, precies op tijd. De volgende keer geef ik meer fooi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J
12 december 2021

Grote bestelling, erg lekker en op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
11 december 2021

Heerlijk heerlijk top.

Vik
11 december 2021
I
11 december 2021

Veggielicious en Holy scrimp; wij zijn fan

Herman Sieljes
10 december 2021

Poke Bowl heerlijk eten. En prima snelle service.

Anouk
6 december 2021

Heerlijke pokebowl, goede formaat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

speek
5 december 2021

heerlijk eten en netjes op tijd, complimenten !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Suus 🙃
30 november 2021

Gaat bijna altijd goed 😌

Raalte
28 november 2021

Het was koud

Niek
24 november 2021
Joke
23 november 2021

Snel geleverd, heerlijk vers!

Madelon
21 november 2021
Grace
18 november 2021
Anoniem
14 november 2021
Joanita Dijkstra
14 november 2021

Ik had aangegeven dat er vorige keer iets ontbrak, dat kreeg ik nu extra er bij en 2 blikjes cola. Super service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patrick Dijkstra
14 november 2021
Roland Beuker
8 november 2021

Ik vind jullie Powebowl (Rainbow) super lekker en koop deze regelmatig. Mijn gezin is minder enthousiast zodat ze wel even 'mee doen' als ik een Powebowl wil bestellen. Mijn vrouw heeft bijvoorbeeld een custom bown samengesteld met komkommer en zalm. Vervolgens krijgt ze gewoonweg een bowl waar ook heel veel kaas in zit (waar ze van walgt). Ze heeft haar Powebowl na een paar happen weggegooid. Onze dochter (4) had springrolls besteld. Deze waren niet alleen ijskoud maar ook nog helemaal nat (super goor). Dus zowel mijn vrouw als dochter waren dus zeer ontevreden. Ik weet niet of het de bereiding of de bezorging was, dus daarom beide 1 ster (hij leverde verder keurig af).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anna
8 november 2021
Voerman
6 november 2021

Aangegeven 18.15 laten bezorgen (16.15 besteld) uiteindelijk nog pas 18.30 het eten ontvangen.

Tim Huisman
6 november 2021

De bowl was als eerder, erg goed, de bezorging zou ongeveer een uur duren, maar het was er binnen een half uur. Prima allemaal!!

Moocje65
5 november 2021

Nog nooit teleurgesteld in kwaliteit en/of bezorging.

Astrid Goos
4 november 2021

Super!

Dijkhof
31 oktober 2021

Het waren heerlijke en smaakvolle Pokebowls. Erg fijn dat je ook zelf kan samenstellen! Zeker een aanrader!

T.P.
31 oktober 2021

Altijd weer fijn om hier te bestellen. Goed en lekker eten waar je je minder schuldig om hoeft te voelen door de groentes en fruit die erin zitten. Heerlijk!

Joyce Tent
30 oktober 2021

Echt heerlijk en gezond!

Kim
26 oktober 2021

Eten smaakt goed!

De Weerd
23 oktober 2021

Zoals altijd heerlijk en keurig op tijd door een vriendelijke bezorger bezorgd!

Pokie
19 oktober 2021

Altijd lekker!

Goossens
17 oktober 2021

Het was weer bere, bere lekker!!🤤 Ga vooral door!!! 👍

Marjan Poppema
17 oktober 2021

We hebben om 19:00 een bestelling geplaatst en het eten was er pas om 20:30. Daarnaast waren de loempia’s tegen die tijd koud en helemaal plakkerig/klef.

MR
16 oktober 2021

Snelle bezorging en super vers product!

Anba
15 oktober 2021

Heerlijk!! Vers en mooie smaken! Bezorging was snel

Pieter
15 oktober 2021

Bezorger was één uur te laat, 2 keer gebeld en uiteindelijk is bestelling bezorgd. Gezien de verpakking leek het erop dat de bestelling was gevallen, losgeschoten deksel en folie helemaal scheef. De smaak was gelukkig oke! Heb vaker een bestelling geplaatst en hoop dat dit een incident is.

maja
11 oktober 2021

Snelle service, voortreffelijke smaak

Dennis
9 oktober 2021

Het was weer lekker en vers, zoals altijd.

Muriel Huijbrechts
7 oktober 2021

Veel te veel vette saus op het eten. Jammer!

G v B
7 oktober 2021

Heerlijk en op tijd bezorgd.

Mieke
6 oktober 2021

Zoals altijd weer helemaal top! Zelfs foutje van vorige bestelling keurig hersteld. Ik blijf klant

Agnes
4 oktober 2021

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
1 oktober 2021

Geweldig eten, goed vers eten

Karin Smit
29 september 2021

Super lekker.. Alleen ik kon geen amandelen in mijn bowl vinden.

Mel
27 september 2021

Beste van NL

Geert Henk Wijnants
27 september 2021

Lekker vers, goede prijs/kwaliteit verhouding, aanrader!

Stephanie
26 september 2021

Fijn dat jullie bezorgen in het ziekenhuis. Heerlijk gegeten tijdens avonddienst. Het zou wel fijn zijn als de bezorger goed verstaanbaar praat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gert
24 september 2021

Goede communicatie en heerlijk eten.

Saskia Heining
22 september 2021

Altijd lekker! Altijd vers. Altijd snelle bezorging.

JT
21 september 2021

Zoals altijd heerlijke pokebowl!

Boelen
20 september 2021

Helaas dit keer echt niet lekker veel te veel saus door de pokebowl proefde de ingrediënten niet meer. Daarnaast ontzettend veel bonen bijna geen sla en weinig tempura sea weed. Was echt niet lekker paling was ook veel te taai jammer na een paar happen weg gedaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monica
12 september 2021

Inmiddels zijn wij al een tijd vaste klant en dik tevreden over zowel de kwaliteit van de Pokebowls als de bezorging. Vandaag zelfs weer binnen 20 minuten onze bestelling thuisbezorgd. Top! 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annet
12 september 2021

Snelle bezorging, vriendelijke bezorger, heerlijk eten, lekker vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ben
12 september 2021
Juliet de Lange
8 september 2021
H
4 september 2021
Marian
4 september 2021

Het was weer heerlijk

Groeneveld
3 september 2021

Dit keer was de ananas vergeten.

Tanya
31 augustus 2021
Douwe
31 augustus 2021

Verrassend lekker en een aanrader. Bezorging was eerder dan gevraagd

Eveline
30 augustus 2021

Top kwaliteit, heerlijk en precies op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jenita
30 augustus 2021

Heerlijke pokebowl, en keurig op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joran
29 augustus 2021
aliewies.marc@home.nl
28 augustus 2021
Johan Compagner
23 augustus 2021
R nijboer
22 augustus 2021

Ik heb circa 40 keer besteld bij jullie en altijd echt helemaal perfect. Echter vandaag bij de zalm fiesta veel mais ipv mango wat een echte afknapper was. Ook mijn vriendin was deze keer ontevreden met de kwaliteit. Dus voor deze keer slechts een ster maar gemiddeld voor alle bestellingen samen nog steeds een dikke vijf sterren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De vries
21 augustus 2021

Heerlijk

Iwan
20 augustus 2021

Top service: bestelling miste de tonijn. Na een telefoontje werd binnen 10 min. een bakje tonijn alsnog na gebracht. 👍🏻

ben
18 augustus 2021
Moniek van Dijk
17 augustus 2021

Erg lekker eten. Ik kreeg helaas alleen rijst in plaats van de nachos die ik besteld had.

Joanita Dijkstra
16 augustus 2021

De vergeten zalm werd meteen heel professioneel nagebracht. Goede service

Yolande Verreij
16 augustus 2021

Heerlijk zoals altijd

Marjet
13 augustus 2021

Was weer superlekker en snel bezorgd!

Sol
11 augustus 2021

Top!

Bert Brinkman
11 augustus 2021
Daan
8 augustus 2021

Super lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
8 augustus 2021

Ontzettend lekkere pokébowls, zo goed!! Super vers, heerlijk van smaak en nog warm. Enige aandachtspunt is dat we lang hebben moeten wachten op de bezorging, de loempia's waren daardoor slap. Maar het was het wachten meer dan waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

B.soliman
7 augustus 2021
Inge
7 augustus 2021

Veel te vroeg bezorgd! De eerste keer dat de bezorger kwam was ik nog niet thuis. De tweede keer was het 20.50 uur. Ik had besteld voor 21 uur. Voor de rest alles perfect. Aardige bezorger.

Ed
6 augustus 2021
Floor
6 augustus 2021

Sushi bowl zat enorm door elkaar waardoor het meer een sushi soep leek, erg jammer! Hierdoor was de saus ook te veel door de bowl heen geraakt en dit kwam niet ten goede aan de smaak helaas!

stanny
2 augustus 2021

voor de tweede keer een heerlijke Poké Bowl gegeten. Een echte aanrader! Het valt ons wel op, dat er niet elke keer dezelfde ingrediënten in de bestelde Bowl zitten. kan uiteraard prima, maar dan is het wel goed om dat ook vooraf te vermelden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda
2 augustus 2021

Ik heb 2 keer achter elkaar gehad dat er geen bestek en soja saus bij geleverd werd terwijl ik het wel heb aangegeven en het stond ook op de bon. Zeer vervelend.

Yolande Verreij
1 augustus 2021

Zoals altijd heerlijk!!

G. V B
31 juli 2021

Op tijd , vaak besteld en lekker.

Eddy Puryanto Vos
29 juli 2021

Ze waren de paling vergeten toe te voegen. Gebeld en werd netjes nabezorgd. 👍🏽

Myrna Vierbergen
28 juli 2021

Altijd lekkere poke bowls. Bij "zo snel mogelijk" bezorgen kwam het binnen een half uur! Lekker snel.

Janine Kaya
27 juli 2021

Heerlijke ingrediënten, prima op tijd bezorgd

Erik
26 juli 2021

Heerlijke bowls, snel bezorgd

Monica Heijman/Jongejan
23 juli 2021

Doet zijn naam eer aan. De beste pokebowls. Goed gevuld en altijd op tijd of zelfs eerder bezorgd dan gepland.👍🏻

Benita
22 juli 2021

Supersnelle levering, vriendelijke bezorger en heerlijke Poké Bowl

Goossens
19 juli 2021

In 1 woord: Het blijft ENAK (heerlijk) eten!!! Ga vooral zo door!!!👍👍👍👍👍👍🥳🎉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ellen
19 juli 2021
G. v B
18 juli 2021

Snel en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

KG
17 juli 2021

Goed gevuld en lekker!

Sellis
15 juli 2021

Eten was super, wij vonden dat we alleen dat we te lang moesten wachten op onze bestelling

Yvette
15 juli 2021

slappe garnalen slechte communicatie

ben
12 juli 2021

Altijd lekker !

T v T
11 juli 2021

Het is niet constant de zelfde kwaliteit. Dit keer wel warme fried shrimp maar ontzettend weinig sla en saus in de bowl. Jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G v B
11 juli 2021

Snelle bezorging en eten was lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark
8 juli 2021
Beau
8 juli 2021

Vriendelijk personeel. Zelfs een last minute wijziging was geen probleem

JT
8 juli 2021

Kwaliteit, smaak en hoeveelheid alweer dikke prima zoals altijd! Bezorger hartstikke aardig maar een uur moeten wachten nadat we bestelden vinden we aan de lange kant (zijn we ook niet gewend van Poké Bowl King).

Dirkje
8 juli 2021

Lekker behalve weer de mango stukjes. Die waren zo overrijp dat het slijm was. Als je die niet neemt is het heerlijk eten.

Teek awee
3 juli 2021

Deze was super, niet altijd dezelfde kwaliteit maar deze was echt perfect klaargemaakt

J
3 juli 2021

Bezorger zat niet op te letten, reed paar keer voorbij en stond ook nog met bekenden te praten terwijl wij al ruim een uur op ons eten zaten te wachten. Dit zijn we niet gewend van Poke Bowl King, die zijn anders altijd snel met bezorgen.

Dennis
2 juli 2021

Snelle en vriendelijke bezorging. De bowl was zoals altijd vers en lekker.

Annelien
30 juni 2021

Helaas niet meer zo smaakvol als dat ik gewend was

Nathalie
30 juni 2021

Zoals altijd, super lekker!!!

Gerda
28 juni 2021

Super als altijd en aardige jongens 😃

Janke van der Hooft-Kamp
27 juni 2021

Heerlijjk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M.
27 juni 2021

Beste pokebowl in de omgeving en strakke service. Altijd correct en op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G. v B
27 juni 2021

Smaakt heel lekker, bezorging wat langer dankzij voetbal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sasja
26 juni 2021

Makkelijk besteld via de app en snelle bezorging! Prima..👍

Roks
26 juni 2021

Heerlijk gegeten. Prima service. Bezorging op afgesproken tijdstip. Top

Gina
25 juni 2021

Vlotte afhandeling. Bezorging heel erg op tijd. En heel erg belangrijk: héérlijke Poké bowls.!!

ben
22 juni 2021

Altijd lekker!

Rubon
22 juni 2021

Goeie, snelle service, erg lekker eten. Fijn om iets af te kunnen halen dat niet algeheel slecht voor je is.

Gerard
21 juni 2021

Lekker en snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jorg
20 juni 2021

Lekker en precies op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annie
20 juni 2021

Lekkere Poke Bowl alleen de mango was overrijp, vieze draadjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

HenkV
19 juni 2021

Elke keer is het een top gerecht Echt één aanrader

EJ
18 juni 2021
Rian
17 juni 2021

Goed gevulde poke bowl die heerlijk smaakt. Leveren op aangegeven tijd of zelfs eerder.

Veldhuis
16 juni 2021

Bezorger rijdt met scooter over de smalle stoep tussen de huizen en auto’s door in een kinderrijke straat

Doun
16 juni 2021

HEERLIJK

Sienie
15 juni 2021
Gerard
13 juni 2021

Het was weer lekker, en snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nathalie
12 juni 2021

Altijd lekker en aardige bezorgers!

Femke
9 juni 2021

Altijd snelle bezorging en heerlijk eten. Helaas zat er vandaag een groot stuk plastic in, maar dat is de enige keer geweest dat er ook maar iets niet beviel. Ik raad deze plek aan!

Lagerburg
9 juni 2021

Heerlijke frisse fiesta-bowl met pindasaus-dressing genomen. Smaakte voortreffelijk.

</